söndag 11 augusti 2013

efter danmark kommer bilder, och löpning!

 Hej på er! Nu är vi hemma igen efter vår femdagarsresa till Danmark och Billund, Legoland. I kameran finns massor av bilder och jag tänkte visa en del av dem här på bloggen men jag kan i väntan på det bara konstatera att vi haft det toppen, alltiallt ett mycket bra betyg till resan!

När vi landade in hemma igår kväll kom ett sms från Annika med frågan om jag ville med på en längre löprunda nu på morgonen. Hjärtat och kroppen kände först neeej denna gång men hjärnan sa jaaaaa och då fick det bli så! I hällande regn tog vi oss strax över femton kilometer och det är som det är med regn och löpning - man blir för himla blöt men luften känns lätt att andas och efteråt är varje löpsteg ett välinvesterat steg!

Jag är för tredje gången anmäld till Stockholm halvmarathon i mitten av september och har inte alls sprungit så mycket som tidigare, men men… Nu gäller det att hålla igång löpningen, både de längre passen men också backarna och intervallerna.. Jag vet att jag klarar ett halvmarathon med den form jag har nu men det blir så mycket roligare om man också tränat ordentligt och känner sig laddad, både med kropp men också med själ.

Det kan hända det blir ett, och två, inlägg om löpning här framöver. Hur som, ett foto på mina slitna och blöta löparskor..
 Och ni ser vad som behöver göras här va… Rejält långt gräs och får det nu bara vara uppehåll och torka upp en aning, då får det bli trädgårdsarbete med gräsklippning och ogräsrensning i eftermiddag.
Önskar - den skönaste söndagen!!

14 kommentarer:

 1. Önskar jag var lika sportig som dig! Måste komma igång med träning i höst!

  Kramar Anna

  ps. ser fram mot dina bilder från Danmark! ds.

  SvaraRadera
 2. Visst är det ändå en härlig känsla när man är ute och springer. Jag älskar den motionen. Man kan äta och dricka gott med gott samvete. Ha en fin söndag! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. vad härligt att ni har haft fina semesterdagar tillsammans...!

  SvaraRadera
 4. Härligt med lyckad semester... och goa löpningar! Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Heja heja! Halvmara är inte dåligt. Springa är inget för mig, tycker det är såååå tråkigt. Men jag vandrar gärna, i flera timmar.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. Du kommer fixa det galant!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du kommer grejja det. Och jag kommer följa din resa som en hök. Hejar på dig!

  SvaraRadera
 8. Du kommer ju klara loppet galant... Men förstår känslan att det är skönt att känna sig mentalt och fysiskt förberedd.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Mmmm, det låter som om ni har haft en skön semester hela familjen :)

  15 kilometer är riktigt, riktigt bra! Heja dig!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Vad duktig du är, jag måste också börja träna i höst. Himla bra att ha ett mål att satsa på också:) kram Linnéa

  SvaraRadera
 11. Men vad härligt att få springa tänker jag. Vill också men sjukgymnasten och foten (efter en fraktur) säger ifrån. Vad duktig du är! 15 km är långt.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 12. Tack för ditt tips. Ska logga in och lyssna på pepptips. Vad du är duktig på att ge dig ut. Det är mitt största problem som jag brottas med.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 13. Ser fram mot bilderna. Dock gissar jag på att ni har gräsklippningen sparade till idag måndag!

  SvaraRadera
 14. Vi var i Danmark och bl.a på Legoland för några veckor sedan. Vi är också väldigt nöjda med vår resa dit. Oj, så duktig du är som ger dig ut på en runda och trotsar vädret. Lycka till med träningen inför loppet! Kram Camill

  SvaraRadera