fredag 23 augusti 2013

fredagsfotad

jag och Edith, fotade av Jonas. 
Vilken fredag!

Efter jobbet har jag, och familjen, träffat en fin bloggvän IRL. För mig, allra första gången jag på riktigt träffar nån vars blogg jag läser. Så himla roligt! Och spännande:-) Och förutom att ha en inspirerande blogg och vara en otroligt härligt människa så är hon otroligt duktig på att fota också! Så tack Kicki, för att du kom till oss idag och fotade oss alla i den vackra augustikvällen!

12 kommentarer:

 1. spännande... hoppas att vi får se bilderna framöver!?
  Önskar dej en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Vackraste bild jag sett på länge
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Underbar bild! Kicki träffade i Stockholm i våras på den stora bloggdagen! En supertrevlig tjej och det roliga är att hon kommer från där jag bor! Ibland är världen liten!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt vackert foto & va roligt att träffa CreandoKicki :)
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att träffa någon man "bloggat" med. Ha en fin dag. Kram.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild!!
  Så kul att träffas IRL :-) jag har träffat två tjejer och det var lite nervöst innan men så kul det blev!!!
  Hoppas du visar oss lite bilder sen!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar bild på er o så kul att träffa fina Kicki. Kan bara tänka mig vilka fina bilder hon har tagit på er, hon är såå duktig. Hoppas vi får se lite bilder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Jag tycker nog att det var bland det bästa jag har gjort på länge...att få träffa din härliga, härliga familj och få fota er tillsammans. Så tack själv! Hoppas att vi snart får ses igen! :)

  SvaraRadera
 9. ...och ja, inte vet jag vad ni ska med mig till när ni själva är så duktiga på att fota... Fantastiskt bild! Helt i min smak! :)

  SvaraRadera
 10. Underbar bild på två fantastiska tjejer! Saknar er, längesen nu! Blir kul att se er på lillemans kalajs! Stora kramar

  SvaraRadera