torsdag 7 mars 2013

solskydd förstås

 Efter en dag på jobbet, en fullspäckad och bra, kom jag och barnen hem för att konstatera att det är ju riktigt soligt! Och vårigt! Härligt! Det mesta av snön har smält och uppfarten är ren igen, vår vår vår! Fram med paraply för att ha skydd mot det skarpa vårsolen.. Det gamla paraplyet från IKEA blev barnens parasoll den stund de ville njuta ute, kan säga att de frös före mig och hellre ville kolla TV innan maten.

Och det kan man ju tänka sig, de är ute mycket om dagarna och har inget direkt behov på eftermiddagen. Jag är inne om dagarna och har tvärtom ett jättebehov av frisk luft och dagsljus! Jaja, nu har jag fått mig en dos och tar tag i kvällens aktiviteter - middag till att börja med!


9 kommentarer:

 1. Jag satt ute och läste kurslitteratur i 40 minuter idag och jag hade verkligen behövt solskydd i ansiktet. Blev lite lätt röd, tänk att man aldrig lär sig. ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att vara ute en stund i solskenet. Kan förstå barnen att de inte har samma behov som en annan som sitter inne.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Bland det bästa med mitt jobb är att jag får vara ute en del, och lapa härlig sol och frisk luft. Brukar vara jag som vill gå in, och ungarna som stannar ute längre. Hur som är det ju fantastiskt härligt med soool! :-)

  SvaraRadera
 4. En underbar tid som kommer nu :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Kloka barn som förstår att de ska skydda sig från solens starka strålar! Förr hade alla fina damer solparasoll!
  Det var inte fina att vara solbrun!
  Här har det varit mera dis än sol idag!
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 6. härligt med sol men för min egen del så är det fortfarande för kallt. men lillan din verkar ha det bra där bakom paraplyet :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Underbart! Solen kommer och livet återvänder... :)

  SvaraRadera
 8. Nu är det härliga tider vi går tillmötes. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 9. Härligt att komma hem och solen skiner!
  Hoppas vi får en vacker helg men här skulle det bli kallt, kram Suss

  SvaraRadera