tisdag 12 mars 2013

eftermiddag med barna

 Det var soligt när vi kom hem idag och det tolkade barnen som att det var dags för utelek, även att temperaturen bara var runt nollan. Men efter en heldag på jobbet mestadels på olika möten protesterade jag inte utan hjälpte dem fram med snickarlådor och dockvagnar. Så himla skönt att andas frisk luft och dessutom vara med de här lintottarna som är de bästa barnen i hela världen! (heeeelt objektivt, förstås..)
 På väg hem hittade vi ett ytte-pytte-litet kalhygge. Herman hittade en stubbe han ville ha med hem, han ville göra nåt pyssel med den. Och visst fick han det, ni kan ju alla se att det är ett troll med granhår som är under konstruktion!
Titta i kameran som mamma ber om? Nej, tack...
Förresten! ”Stoltmamma77 har ett tillkännagivande här, apropå barnen. Apropå #dottern. Apropå sluta med #blöja. Apropå använda #potta eller #toalett. Jodåsåatt.. Stora tjejen klarar så mycket nuförtiden!

Tror bestämt vi köpt det sista blöjpaketet nu!

4 kommentarer:

 1. Bra gjort av lilltjejen att släppa blöjan! Och visst ser jag att det är ett troll på gång :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Låter som en väldigt härlig dag... och jag hör att vi har lite att jobba på angående blöjan, eller hur länge kan man skylla på att pojkar är lite senare!? :-)

  SvaraRadera
 3. Mysigt, och så duktig E. Trot eller ej men helt plötsligt funkade det här också...kors i taket!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Heja! Vad duktigt att skippa blöjan (och skönt för er!)

  KRAM!!

  SvaraRadera