lördag 20 april 2013

så här glad!


Bilderna på glad och morgonrufsig Edith får symbolisera känslan denna lördag, vi har haft en himla bra dag här i familjen! Valda delar..


 • Det är idag exakt fyra veckor kvar till Göteborsvarvet och jag tog tillfället i akt och körde redan 08.00 tre kilometers backlöpning med tillhörande rejäl uppvärmning och sen nedvarvning. Skön känsla!
 • Solen skiner. Bara en sån sak!
 • Bonusdotter här med kompis och de har roat och lekt med husets barn. Kul!
 • En sväng förbi det stora möbelvaruhuset bara för att konstatera att vi faktiskt ska ta och köpa nya sängar. Inget mer 1.60. Nu får det bli 1,80!
 • Anhörigdag på makens jobb. De förbereder sig på längre utlandstjänstgöringar och för mig och oss som anhöriga fick vi idag 1)nätverka med andra 2)lära oss mer om hur en utlandstjänstgöring går till. 
 • Jag har förlorat några rundor i Quizkampen men också vunnit några. Jaja, alltid är det svaren på nån fråga som fastnar och det är ju positivt!
 • Ett glas gott vin och nu väntar många härliga timmars sömn, imorgon har dottern en lekdate och vi vuxna har en date med trädgården. Nu är det väl ändå dags att fräscha upp gräsmattan och fylla krukorna med fina blommor!?

14 kommentarer:

 1. Hon är så söt!
  Och visst är det väl underbart att starta dagen med ett härligt träningspass :).
  Er dag låter verkligen riktigt bra, hoppas att ni får en riktigt bra söndag också!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig lördag du verkar ha haft och vilket härligt positivt inlägg :)Hoppas att du får en lika fin söndag.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är som ska springa Göteborgsvarvet! Hur länge ska din make vara utomlands och i vilket land? Har en kompis som var med sin make till Kina i två år, med två barn , varav den ena gick i skolan där. Nu är de hemma igen och det sa verkligen bara swich, så fort gick det!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilken intensiv dag. Låter spännande med utlandstjänstgöring. Vart bär det hän om man får vara nyfiken? Vi bytte också till stor säng när vi flytta in i nya huset. Hade innan en 160 men köpte oss en 180 eller som de kallas här "King size". Så vem skulle inte sova gott där? Vi sover som kungar!!
  Fortsatt trevlig helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Spännande :) underbar bild på din lilla sötnos kram Diana

  SvaraRadera
 6. Härlig dag! Blir lycklig jag med av att se söta Edith!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Låter som en riktigt bra dag! Hoppas det blir lika bra idag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Det närmar sig fort nu. Bra pass! Backträning är grymt (på två sätt) :-))

  SvaraRadera
 9. Vilken dag...!
  Jag har också dejt med trädgården idag, fast solen&stolen&jag. Här kör vi vilodag, skönt det med!
  Trevlig söndag, fina du!

  SvaraRadera
 10. Vilken liten solstråle...utlandstjäntgöring låter spännande, följer hela familjen med då? Hoppas du haft en skön söndag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Låter som en toppen dag och vilken sötnos på bild. Kram

  SvaraRadera
 12. Hoppas att eran söndag har varit lika härlig som lördagen... Energin fylls verkligen på när solen visar sig!
  Hur länge är din man borta? Kommer ni hälsa på? Du skrev en gång att han skulle vara borta ett längre tag, lät inte som resten av er skulle flytta med!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 13. Sött morgonrufs hon har. Du verkar ha haft en toppenbra lördag. Själv storstädade jag sedan första gången sedan operationen och jag fick inte ont i knät, gud va skönt, men resten av kroppen fick sig en genomkörare som den inte har varit van vid på länge ;) Jodå sambon har allt städat när jag inte har kunnat, men men det blir inte riktigt som jag vill ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 14. Låter som en alldeles perfekt lördag! Det är inte fel!

  SvaraRadera