söndag 22 september 2013

vänner!!, och färgtips

 De fina rosorna stod på bordet hemma hos Ida och Stefan igår, vi var bjudna dit på middag och blev bjudna på både fisksoppa med kantarellmacka till. Gott!

Annars är den här helgen på väg att avslutas, barnen somnade tidigt och vi vuxna ska fixa med kommande veckas logistikplanering innan det är dags för Borgen på TV och sen en låååång natts sömn,   känner mig inte riktigt utvilad efter helgen utan hade gärna varit ledig en dag till.

Sexåringens rum är nu tapetserat och målat, det blev tapet på två väggar och ny färg på en vägg. Den fjärde fick fortsätta vara grå, som innan. Stolt kille har nu alla sina kläder i en ordentlig garderob istället för den lilla byrå han haft sedan bebistiden. Nu får alla kläder gott om plats! Vi behöver nu fixa taklampa, sänglampa, hylla och gardin innan det är fullt klart - sen kan jag visa bilder!

Tipsar så länge om färg vi målade med, 2.5 liters färdigblandad färg från ÖoB. 99 kronor för hela burken och på två strykningar blev en svart vägg grå! Finns i kanske tio olika nyanser och hittar man det man kan tänka sig bland de tio är det ju toppen!
 Idag har jag haft lyxtid med Ulrika, en härlig vän jag känt i kanske tio år. Nu är det länge sen vi sågs men vi har rätt bra koll på varann tack vare blogg och Instagram. Ett liv utan sociala medier vore verkligen ett annat, inte lika roligt, liv! Men hur det än är så är det inget som slår en träff på RIKTIGT, att krama om varann och prata om olika saker som är på gång i varandras liv. Gott kaffe och god lunch blir liksom pricken över I.t. Tack Ulrika - ses snart igen!

6 kommentarer:

  1. så roligt att göra om och fixa, ser fram emot resultatet!
    Imorgon har jag ledig måndag, den ska jag njuta stort av :-)
    Önskar dej en härlig start på veckan!

    SvaraRadera
  2. Mysigt att få gå bort och äta!

    Fin grå färg... och billigt! Tummen upp!

    Kul med kära gamla vänner! Fb är verkligen bra på att hålla kontakten med vänner!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  3. Vackra rosor!
    Här har det oxå målats och fixats men i vårt sovrum, kram Suss

    SvaraRadera
  4. Ska bli kul att se resultatet sedan. Nu ska Anna och jag gå upp till hennes rum och röja lite. Både kläder och leksaker..... Det blir nog en strid det ;)
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera
  5. Spännande att få se resultatet från Lill kille till stor kille rum! Före och efter är alltid spännande det med!
    Låter som en härlig helg med goa vänner!

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  6. Tack för en mysig stund på stan underbara vän.
    Så underbart att få krama på dig.
    Längtar tills vi får pratas vid igen - live.
    kram Ulrika

    SvaraRadera