måndag 9 september 2013

sista sucken av sommar..

Först, ett stort tack för alla fina kommentarer om vår bröllopsdag! Och tack till Kristin som fotade oss (bjuder på fler bilder som Kristin tagit inom kort). 

 Jag har en vän som heter Jenny. Vi pratade häromdagen om att vi känt varandra i bortemot tio år nu - häftigt! Hon är bra på alla sätt och lite extra bra på att ta tag i saker. Ni vet det där man säger men kanske inte alltid gör; vi borde ses en kväll.. Sånt tar hon tag i!

Så när ett enkelt förslag kom via Facebook om att just ses, såklart tackade jag ja! Gäller ju liksom att ta chansen när den kommer och dessutom medan det fortfarande är ljust om kvällen!

Så häromkvällen träffades vi fyra tjejer (okej, kvinnor..Hjulsbromorsor för den som vill..) vid badplatsen och hade så himla trevligt över plockmat som vi tagit med. Och ett glas rött. Och lite choklad. Och kaffe i termos.
Annika


Julia


Jenny
Så härligt att bunkra upp med sol, kvällsljus och vänner nu när det så tydligt blir lite mörkare för varje kväll.. Tack tjejer! 

7 kommentarer:

 1. mysigt... det gäller att ta vara på tiden. Själv startade jag dagen med en promenad tillsammans med en god vän, man får passa på när båda är lediga en måndagmorgon!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt! Perfekt sätt att träffas på!
  Min mamma som är 63 säger fortfarande att hon ska på "tjejträff" när hon träffar sina väninnor ;)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Underbart med tjejträffar som ger både energi o glädje. En kväll man lever länge på....Fantastiskt fina bilder Kicki har tagit på dig o din fina familj, ett stort grattis i efterskott på er bröllopsdag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Stort grattis i efterskott! Härligt med bröllopsdag! Fina ni är på era bilder . Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Å, det ser helt jättehärligt ut! Skön sensommarsol, vänner, god mat. Så vackert! En kväll att minnas.

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Så mysigt!!Och att njuta i Septembersolen utan koftor är ju ett stort plus.
  Såna där kvällar lever man på länge.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig stund...och så mycket gott :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera