onsdag 11 september 2013

rosa skimmer en onsdag..

Tack för fin respons på mina mammatankar igår.. Det värmer att läsa om hur ni andra gör för att få vardagen att gå ihop och det gäller att komma ihåg en sak.. Vi gör alla våra val, olika val, och det viktiga är att kunna se att de val man själv gör är rätt för mig medan andra gör andra val i livet och det är rätt för just den personen. Men att så många av oss, på så många olika sätt, ändå tänker på och påverkas av sina livsval och prioriteringar - det är då ett som är säkert! 

Just nu har jag en gräsänkeperiod på tio dagar då min långe man är på jobbuppdrag. Jag får vardagen att gå ihop genom att jobba kortare dagar men läsa mail om kvällen, pussla med kompisar, fixa enkelt käk och hålla tummar och tår för att höstförkylningar inte kommer just nu..

Vi firade ju femårig bröllopsdag förra veckan. De bilder jag bjuder på är från vårt lilla firande, ett fång med rosor fick jag och rosa bubbel drack vi. Barnen var glada, de fick cider i varsitt glas och var också med och firade. Förstås! 


Önskar er alla en fin onsdag!

8 kommentarer:

 1. Alla har vi våra pussel... hoppas de tio dagarna går fort o smidigt! Solen skiner!

  vackra rosor och så fina bilder. Mysigt att fira tillsammans med barnen.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Åh,så vackra rosor & sååå fina bilder...
  Mysigt att fira tillsammans med barnen. :)

  /Kram Annmi

  SvaraRadera
 3. Så vackra rosor och vilket mysigt firande!
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder! Viktigt att ta tillvara tillfällena att fira och att barnen är med på sitt sätt.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilka underbart laxfärgade rosor. Kram.

  SvaraRadera
 6. Grattis till er båda! Fantastiskt fina rosor och som vanligt väldigt fina bilder du tar!!! Ja, det gäller att ta vara på de där små stunderna i livet. Här blir det oxå ett himla fixande och trixande för att allt ska kunna genomföras. Ibland är jag faktiskt helt slut och orkar typ ingenting. Jag saknar den där kursen där man som förälder överlever allt som man ska göra på en dag och hinna andas och sedan börja om på ny kula dagen därpå! Om du hittar en sådan kurs, snälla säg till mig!

  Torsdagskram från mig till dig!

  SvaraRadera
 7. Så vackra rosor och vilket underbart firande ni hade.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera