lördag 9 februari 2013

lördagsklotning

Bilderna får tala för sig själva, det syns nog ganska väl vad vi gjorde idag. 

Men var det kul då? Att bowla? Svar ja! Så himla kul grej att göra med världens sötaste tjej som snart blir tre och just idag klädde sig lite som en lastbilschaffis (inget fel med dem, men det är klädsel som en blivande treåring inte ofta dressar sig i..) och en kille på snart sex som en stund deppade för att det är faktiskt ganska svårt att slå en strike. Men sen blev glad, för han fick slänga klotet många gånger.. Och med en tvåmetare. Som tuggar nikotontuggummi och som faktiskt slog strike. Två gånger!

Njut lördagen!! Tror att Sean Banans bidrag i kvällen Mello kommer att spelas i de här huset både en och två och tre gånger framöver. Och det vågar jag mig på att skriva såhär till och med en halvtimme innan det börjar.. Koncentrerad Edith, slänger apelsinklot..


7 kommentarer:

 1. Vad kul att bowla med de små liven. Vi har sagt att vi ska göra det men det blir helt enkelt inte av. Får skärpa till oss, helt enkelt. :)

  Ja du, Sean Banan blir farlig. Alla barnens stora idol.

  Ha en bra kväll.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Familjebowling! Åh vad roligt

  SvaraRadera
 3. Jag skrattar! LER! Det var den sötaste lastbilschaffisoutfiten jag har sett!! Mysig dag ni har haft! Bowling är en rolig familjeaktivitet!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. God morgon! Titta in till mig idag jag har länkat en liten grej till dig, ha en bra söndag Karin

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder o det måste vara världens sötaste lastbilschaffis. Ha en skön söndag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Åh vilka härliga bilder på koncentrerade söta barn som bowlar! Länge sedan denna familjen gjorde det, får nog bli snart... Ha en fin söndag, kram Suss

  SvaraRadera
 7. Det är jättekul att bowla. Det får det bli sedan när jag kan. Ni ser ut att ha haft en toppenlördag.
  Sean Banan var det fler som gillade här hemma ;)
  Önskar en skön söndag!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera