torsdag 7 februari 2013

vårlängtan

 Är den här vintern slut snart? Visst att det märks att det är ljusare nu och om morgnarna hörs fågelkvitter men snön!? Vantarna!? Mössorna!? Åter har det fallit några centimeter snö och åter känns cykelturerna till jobbet som ett stort och tufft projekt. Då känns det lite bra att titta på bilderna jag tog i helgen, då när det mesta av snön hade smält och solen sken över upptinade gräsmattor.
Nu vill jag sluta klä mig i vinterkläder och underställ! Jag vill plocka fram vårkläderna och fylla på nytt i vårgarderoben - skor och kläder i våriga färger! Vår! Nu! Tack!

11 kommentarer:

 1. Vissa dagar får man verkligen vårkänsla, men så kommer det där snöraset igen. Här ligger det vitt på marken igen... och minusgrader flera dagar framåt. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Men tre mil öster från dig är det värsta vinterlandskapet! Tittar jag ut så ser det ut som det vackraste julkortet!

  KRAM!! Anna

  SvaraRadera
 3. Kan inte annat än att hålla med...

  Ha en toppendag! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Just nu är här som ett vitt sagolandskap ute. Då älskar jag vinter, men när det blir slask som det oftast är här på västkusten, då längtar jag efter att få springa barbent i en fladdrande klänning o känna solens strålar på näsan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Vi har så vackert här nu med snön, så just nu kan jag inte säga att jag önskar att den ska försvinna. Men jag skulle inte tacka nej till lite mer soliga dagar :-).
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig helt! Jag vill också ha vår och kunna köpa lite nya vårkläder. Som det är nu är heller inte så dumt för man sparar en massa pengar när man inte kan handla ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 7. Känner likadant men det är ett tag kvar.
  Jag avskyr den här månaden, just för att den känns så lång fast den är kort och för att den alltid skickar på oss mera snö innan man kan börja ana våren=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 8. Känner din längtan! Här föll det inte bara några centimeter utan decimeter härom dagen... Två siffriga minusgrader igen o täckbyxor på för att klara promenaden från dagis o hem... :(

  SvaraRadera
 9. vårkläder i härliga färger känns inte helt fel... jag håller med dej, vår tack!

  SvaraRadera
 10. Vilka härliga bilder! Prickar (bären) och prickar på mössan, så sött :)

  Kram Linda

  SvaraRadera