torsdag 14 februari 2013

alla Hjärtans dag

Hoppas ni haft en bra Alla Hjärtans Dag - den närmar sig ju sitt slut nu alldeles strax.. Klockan är halv elva och nollsexnollnoll ringer klockan imorgon bitti, dags att sova.. Men ni då? Firar ni Alla Hjärtans dag förresten?

Här kom barnen hem med olika skapelser de gjort på förskolan, fina kreationer men mycket hjärtan och mycket paljetter. Mycket kärlek i dem och de är så stolta att få visa vad de gjort. Det är ju mycket genom barnen man skapar och lever sina traditioner nu! Innan barnen och mannen kom in i mitt liv var inte jag den som trummade på om hjärtan hit och rosor och små presenter dit! Men nu tycker jag att det är jättemysigt! Livet förändras, vi med det..

Tvåmetarn kom hem med en fin bukett och barnen fick varsitt örngott med Valentine-tema. Jag, jag svängde ihop en kladdkaka till familjen och så tror jag alla var nöjda och glada! Och - fredag imorgon!

8 kommentarer:

 1. Vi firar inte här egentligen, men lite pyssel med barnen brukar det bli. Men eftersom jag har monsterveckorna just nu så har vi legat lågt med sånt. Mannen hade dock gjort en semla till mej när jag dök ner i soffan tids nog... Ibland är det enkla gott nog!
  Fina blommor du fått, har jag sagt att jag gillar rosa?! :-)

  SvaraRadera
 2. Är som du. Firade väl sådär lagom mycket innana barnen kom. Men nu är det lite mysigt tycker jag och gör nåt lite extra denna dag.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Å, vilken fin dag ni haft! Älskar hand - och hemmagjort <3

  Tack gulliga du för din fina hälsning!!

  Stor hjärtekram till dig!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. Sådana dagar är inget vi uppmärksammar speciellt mycket... Rosor blir man ju alltid glad över att få :-) Ha en riktigt go fredag!

  SvaraRadera
 5. Vi brukar fira, men i år kan jag inte gå ut och köpta något till dom som jag brukar. Det blev många kramar istället.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 6. Brukar fira men igår var det bara sjukstuga, blev inte ens iPad av chokladen som mannen kom hem med.
  Mysigt med pyssel från förskolan, hade jag också velat ha.
  Kram

  SvaraRadera
 7. En mysig Alla Hjärtans dag du fick! Härligt!
  KRAM Anna

  SvaraRadera