tisdag 26 februari 2013

snartsåärdetvår

 De här växlingarna mellan plus- och minusgrader, sol och moln gör att jag slits mellan hopp och förtvivlan om det ska bli vår i år. Eller inte. Fast förstås märks det ju att det är mycket ljusare nu och fåglarna kvittrar redan om morgnarna så visst kommer det vår. Även om det verkar dröja.

Just idag är det flera minus men bilderna jag visar är från i söndags, då var det några plus och det var riktigt härligt ute!


Här ovanför ser ni min pappa längst till vänster och min mammas sambo till höger. Mamma, i mitten. De bor trettio mil bort, det är ju jag som flyttat bort från dem och bosatt mig här på den östgötska slätten med min familj.

I alla fall var de var här för att fira dotterns treårsdag och jag tycker att det är roligt att mamma och pappa kommer till oss tillsammans även om de inte levt tillsammans sen innan jag var tonåring. Jag är medveten om att alla barn till skilda föräldrar inte har det så, så jag är väldigt lyckligt lottad ändå!

7 kommentarer:

 1. Låter väl underbart! Tycker de påminner om varann, din pappa och din mammas nya! Jag umgås med min före detta man och hans nya familj! Vi brukar semestra ihop och har även firat jul ihop!
  kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så skönt när alla kan umgås, det blir så mycket lättare då för alla!
  Otroligt mycket snö ni har! Här är gröna gräsmattor, massa vintergäck både i gräsmattan
  och rabatten! Snödropparna trängs under buskarna!
  Fågelsången är nog ändå det största vårtecknet här just nu!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. Underbart att alla kan träffas o umgås. Oj med snö ni har, här är det nästan barmark o ikväll när jag körde hem var det fortfarande ljust, hurra våren är på väg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Vilka kloka föräldrar du har! =)
  Så mycket lättare, roligare och glada för alla ju.

  SvaraRadera
 5. Så skönt att alla kan träffas... Nej alla har det nog inte så, men jag hade också turen att få ha det så med mina föräldrar som du har det!
  Underbart med vår känslor....
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder! Och det är ju så ljuvligt med sol och ljus, det ger energi.
  Skoj att få träffa nära och kära :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att dom kommer tillsammans!
  Sånt gör mig glad att läsa, just det där att människor går vidare i livet men ändå tar vara på det fina tillsammans, barn och barnbarn.

  Kram Hannis

  SvaraRadera