fredag 31 januari 2014

ska man ändå skriva ska det vara i färg!

 Fredag kväll..

Det har varit en bra vecka allt i allt! Massor av snö, en löptur, en tvådagars i Stockholm och rätt mycket jobb men ändå känslan av att ha fått vara en del med de bästa varelserna jag vet. De där blonda runt en meter..

Nu ska vi njuta av långa lediga helgen men jag vill ändå visa vad som kommer förgylla mitt skrivbord på jobbet på måndag. Med massor av information i telefon och dator går det inte åt så mycket skrivpapper nuförtiden men det jag ändå skriver (mängder av komihåg.. fixa.. ring..) vill jag skriva i en fin och färgglad skrivbok!

Så från Akademibokhandeln kommer då dessa färgglada!

Pärmarna är i papper så priset för en bok är 70 kronor och det kan jag ändå tycka är fin vardagslyx!

Men först.. Fredag, Lördag, HELG!!

10 kommentarer:

 1. vilka härliga... grymt snygga!
  Önskar dej en superhärlig helg!

  SvaraRadera
 2. Så fina. Klart man ska ha lite vardagslyx. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jag ÄLSKAR fina böcker och roliga pennor. Dessa var jättefina! Men som du säger, de används inte lika flitigt nu som förr vilket jag tycker är lite synd. Men de kan ju ändå ligga på skrivbordet och förgylla det.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 4. Dom ska jag oxå köpa. Jag arbetar oxå papperslöst men skriver många komihåg-lappar och då ska dessa passa bra till det ändamålet. Tack för tipset. Kramkram

  SvaraRadera
 5. håller med att det är vardagslyx och gillar att skriva i vackra böcker. kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Ååå vilka fina anteckningsböcker. Jag skriver o noterar i mina för glatta livet. Ja nog tänkte vi rätt lika, ha, ha. Ha en mysig helg fina du. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Åh vilka läckra böcker. Lite Pucci-inspirerande!

  Trevli Helg! KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Underbart färgglada böcker att bli glad över. Kram.

  SvaraRadera
 9. Superfina tack för tipser, Karin

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det är bra att man gör sig själv lite medveten och delar med sig. Sedan får man väl själv välja att hålla sig på sin nivå. Men just plast kan jag hålla med lite om. Och sedan ser det ju rätt tråkigt ut så bara av den anledningen kan man väl minska på det lite, haha :)

  SvaraRadera