lördag 11 januari 2014

lördag igen!

Lördag igen - den första liksom vanliga lediga helgen på året. Ni vet en sån där helg när det är tid för vila, god mat, löpning, umgänge och dagsljus! Gott!

Jag har startat morgonen med en tolva löpning med Annika. Det skulle bli en mil men vi valde en ny väg och snurrade runt en stund innan vi hittade vägen, snett över golfbanan, hem. Lite lerigt men väldigt fint och vi har kommit överens om att just den vägen kommer bli väldigt vacker att springa i vår och sen i sommar. Jag gillar ofta att springa på asfalt för det är ”enkelt” och man kan liksom bara sätta ner en fot i taget. Helst ofta:-) Men som idag, löpning på grusväg och lite i skogen är himla skön löpning också. Förstås för kroppen men framförallt för själen!

Ha en go lördag nu drar vi på utflykt! Bilder imorgon!

12 kommentarer:

 1. Härlig start på dagen, själv har jag varit på spinning :)
  Stort grattis till nya jobbet, va roligt !!
  Önskar dig en skön helg.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Härligt med löpning. Jag tränar lite allsidig träning idag. Vilar lite ifrån löpningen. Ha en fin lördag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt sätt att starta dagen på.
  Underbar bild på tulpanerna. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig lördag:)

  Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Undra hur det skulle kännas för mig att springa på asfalt...? *funderar* Jag vet inte när jag sprang en runda som inte gick i terräng/grusväg senast.. :-) Härligt med löpning hur som helst! :-)

  SvaraRadera
 6. Här blev det milen på löpbandet idag. Gillar att springa på asfalt mest jag med. Bara att sätta ner fötterna utan att tänka.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Jag har haft fullt upp med kalas! Bara suttit o mofsat i mig smörgåstårta och gräddtårta! Just nu känner jag mig jäst!!

  Ha en skön kväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Åh det låter härligt att kunna njuta av löpning på barmark. Med varma hälsningar från ett vitt, fluffigt och svinkallt (-17) Luleå

  SvaraRadera
 9. Härligt, gud vad duktiga ni är. Fin söndag till er, kram

  SvaraRadera
 10. Härlig start på dagen o du är så jädrans bra. Hoppas ni fick en mysig utflykt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Åh vad jag längtar efter att kunna springa igen...
  Vilken fantastisk bild!!!
  Ha en fin dag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 12. Springer ni en mil....puhu...det är riktigt bra jobbat. Det har varit riktigt härligt idag. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera