onsdag 1 januari 2014

mysig nyårsdag!

Hoppas ni haft en bra dag på det nya året!!

Och förstås, stort tack för era gulliga kommentarer efter mitt uppehåll här i bloggvärlden - värmer gott ska ni veta. Och som Karin skriver, läser man bloggar regelbundet så lär man ju liksom lite grann att känna varann och kanske faktiskt undrar vart nån tog vägen om man helt plötsligt försvinner! Så. Det kan vara juste att meddela att man just har en paus. Det tar jag med mig till en annan gång!

Vi hade en supermysig kväll hemma igår och kom i säng nån timme efter tolvslaget. Barnen vaknade runt nio idag och klockan tio (pip!) ringde Jenny och undrade om vi ville ses. Klart vi ville! Jag hade redan städat upp mina smycken...
 och ville få luft. Vi träffades i lekparken och drog sedan vidare hem till oss för eftermiddagshäng. Nyårsdag som det är blev det förvisso inte pizza men ändå hamburgare till lunch. Gott gott!

Nu sänker sig mörkret och maken står och kockar älgbiffar till middag. Brickan ni ser på bild är en julklapp från mamma och har sin plats på köksbordet. Jessica Stuart-Beck heter tjejen som gjort brickorna, de finns i olika Arvikamotiv och storlekar. Mysigt att ha hemma nåt som påminner om uppväxtstaden!
 Det finns två stycken i huset som inte blir uppe länge ikväll. De var uppe länge igår och har busat med Ture och Ingrid idag, just nu är Ipaden en lagom sysselsättning..

Gör inget att det är söndagskänsla ikväll, jag har semester nu torsdag fredag och förlänger ledigheten ett litet tag till.. 

Ha en go kväll!

17 kommentarer:

 1. Mysig dag precis som en nyårsdag ska vara. Ja jobbar fre men vi kan ju höras hur vi gör med bokningen, det blir bara jag som åker. Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att du skriver igen, jag har ju sett dig på insta och det är ju klart man får ta en paus ;-) kul att du skriver igen och ska bli kul att hänga med dig 2014!!
  God fortsättning
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Mysigt ni ser ut att ha haft det! Det har varitlite tyst här:) välkommen tillbaka! Gott nytt år! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Härligt att ha dej tillbaka igen Sara... gott nytt år, kram!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig dag ni har haft. Förstår att barnen behöver en mysig I pad stund. Ha en fin kväll. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Hurraa!! Du är tillbaka! Har som sagt saknat dig! Jätte fina smycken du har!!

  SvaraRadera
 7. Åh vilken skön dag! Härligt med Långledigt!

  Vilken god mat, älgbiffar!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 8. Det där var en skön mjukstart på det nya året. Här jobbas det dessa 2 dagar men det är lugnt på jobbet, så det gör inget.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 9. Härligt att du är tillbaka med dina texter och bilder. Har kikat in här nästan varje dag under din paus för att se om du uppdaterat.
  Ert nyårsfirande låter härligt. Ett riktigt gott nytt år till er. Kram.

  SvaraRadera
 10. Visst är det skönt att bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Speciellt såhär efter nyårsafton. Dagarna runt jul och nyår är så sköna tycker jag, inga måsten, bara vara.
  Hoppas du får en fin första vecka på det nya året, kram Maja!

  SvaraRadera
 11. Vilket fint smyckesställ. Då blir det ordning och reda på smyckena.
  Det låter som ni haft en skön första dag på det nya året och önskar dig god fortsättning.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 12. Kul att du är tillbaka Sara! Jag tog ju själv en bloggpaus under hösten och ibland kan man nog behöva det för att inse att man saknar det:-)

  SvaraRadera
 13. Skönt med långledigt o ta dagen lite som den kommer. Själv har jag slängt ut julen o just nu känns det lite tomt. Ha en skön kväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 14. Nu blev jag glad när jag såg att du är tillbaka! Mest för att jag oroat mig lite om det hänt dig eller de dina något, så du inte orkat
  blogga! Din blogg var ju bland de första jag hittade i bloggvärlden, så jag har ju följt dig en tid!
  Önskar dig en god fortsättning på 2014!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 15. Skönt med lite ledigt, välkommen tillbaka. Önskar din en fin fortsättning på 2014. Kram Åse

  SvaraRadera
 16. Vilken härlig dag ni fick! Skönt att du är tillbaka!
  Kram

  SvaraRadera
 17. Det låter som en bra nyårsdag. Vi slog faktiskt till på pizza, eller ja det blev sallad för min del, men övriga familjen mumsade pizza (och jag hade käkat det jag också om det hade funnits glutenfri ;)).
  Den där brickan var superfin !
  Kram Jennifer

  SvaraRadera