lördag 25 januari 2014

glada blommor!l

 Lite vårblommor med klara och glada färger står nu på vårt köksbord men också nere i hallen. Det är ju helt klart rätt mycket ljusare om dagarna nu men det känns liksom bra att ge våren lite extra skjuts med hjälp av färg!

Helg igen - veckan gick verkligen fort och nu är det ett par lediga dagar igen. De dagarna brukar ju gå väldigt fort också, eller hur..

Lite traditionsenligt startade jag lördagen med ett löppass som idag var kallt och lite blåsigt, Runkeeper landade på 12 kilometer och för det gav jag mig själv godkänt. Vi har åkt lite skridskor och lite i pulkabacken och det är väl ungefär den nivån av frisk luft vi skaffar oss. Nu väntar hemmakväll för tidig avfärd till vår kungliga huvudstad i morgon bitti! Shopping främst för en elvaåring och Vasamuseet främst för blivande sjuåringen väntar! Blivande fyraåringen, jag och blivande X-åringen hänger med på allt!

7 kommentarer:

 1. härligt med fräscha blommor... underbara färger!

  SvaraRadera
 2. Känns riktigt vårigt med färgglada blommor... Och Alla dagar ja dom bara rusar iväg!
  Trevlig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Härligt att plocka fram lite vår inne nu och vad mysigt det låter med en dag i Stockholm , ha det bra Karin

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara blommor som verkligen känns vårliga. Mysigt med en dag i Stockholm. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Så fina blommor!! Kul med vinteraktiviteter! Man får ju passa på medan det finns snö och is :-) Bra jobbat med kilometerna (och milen)!! Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga färger på blommorna! Och så flitig du är med löpningen. Min plan var att börja jogga igen under julledigheten men det blev inte så och nu väntar jag bara på rätt tillfälle att ta tag i det igen. Så måste jag säga tack för din kommentar. Visst är det fascinerande hur man lär känna en person genom en blogg :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Underbara blommor, nu är vårlängtan stor!
  Tack och tack snälla du <3 Jennie

  SvaraRadera