måndag 27 januari 2014

eftertanken..

Tack för er respons på mitt inlägg om tiggare igår. Helt klart ett ämne som berör många och som ger en kluvna känslor. Dels vanmakt, vad kan jag göra men också att det handlar om att de som tigger inte är de som får pengarna. Nä. Vad vet jag? Vad vet vi? Jag vet egentligen bara att ingen av oss kan hjälpa alla men alla kan vi hjälpa någon och är det så att den där tjugolappen jag ger nån inte kommer helt just i den personens händer utan kanske lämnas till nån annan (vad vet vi egentligen) så är det helt klart en tjuga jag kan avvara utan större bekymmer. De

Igår åkte vi till Stockholm hela familjen för att makens dotter skulle få premiärshoppa på Hollister och allihopa gå på Vasamuseet (ja ni ser, det hänger inte på den där tjugan:-)) En himla fördel att bo såpass nära huvudstaden att det enkelt går att åka upp bara över dagen!

Så här fint var det i ett träd på Djurgården.. 

Jag har två stockholmsdagar till på gång just nu men inte vare sig shopping eller museum står på schemat. Nu är det långa utbildningsdagar på gång så jag ska ta och packa tandborsten och pyjamasen nu! Sen.. Dags att sova, klockan ringer strax efter 05.00…..

Ha det gott så länge!

1 kommentar:

  1. låter som en mysig dag, hade gärna varit i huvudstaden lite oftare, men det är ju lite långt...!
    Önskar dej en härlig dag, själv kände jag mej ganska opepp när klockan ringde 05.10.
    Kram!

    SvaraRadera