söndag 5 januari 2014

vackert alldeles nära

En social dag idag, utomfamiljärt social alltså. Efter många lediga dagar ihop är det extra roligt att träffa kompisar och det har vi gjort allihop i olika omgångar. Jag började med att springa milen med Karro redan 08.00 (gäsp!!), Herman åkte till William efter lunch och Edith fick besök av Nora. Tvåmetaren åkte till stan för att träffa Jocke och jag kommer avsluta med att träffa Jenny. Nu har vi visst bokat upp en powerwalk men matta ben hade gärna suttit på ett fik. Nåväl! Tar alla chanser att träffa vänner! 

Vi har varit på utflykt också, grillat korv! Jag tog för omväxlings skull inte med kameran men tyckte det var såpass fint att jag tog cykeln en extra vända för att fota och visa foton på bloggen. Vad tycker ni? Bara fem minuters cykelväg från oss finns liksom resterna av nåt man inte vet vad det varit. Det finns kvar olika stentrappor högt uppe på höjden men ingen byggnad, bara stenmurar som säkert varit ett hus en gång i tiden. Men av utsikten mot ån att döma och längden på trapporna har det nog varit ett rätt så pampigt ställe en gång i tiden. 

Vi har bott i huset över fem år men det är första gången vi lite närmre besökt denna ruin. Ska kolla om någon granne i den äldre generationen vet vad det är, annars finns ju alltid google:-)


10 kommentarer:

 1. Spännande, berätta gärna ifall du får reda på vad det har varit för något.

  SvaraRadera
 2. coolt ställe... och härligt det där att träffa vänner emellanåt också!

  SvaraRadera
 3. Just en RUND mur är ju lite extra spännande! Hoppas ni kan få reda på vad det är. :-)

  SvaraRadera
 4. Springa en mil....jag är imponerad :) Härligt att träffa vänner och att upptäcka nya ställen. Hoppas du kan luska ut vad det varit för ställe. Sånt är lite spännande.

  SvaraRadera
 5. Snyggt ställe att fotografera på! Coolt! Vad duktig du är som ger dig ut mitt i ottan! Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Den är allt bra vacker naturen, även såhär på vintern, som ju inte känns som så mycket vinter utan mest grå och lerig... Och så kan man plötsligt med kamerans hjälp se att den ju är riktigt, riktigt fin :)

  Önskar dig och din fina familj det bästa nya året! Kramar!

  SvaraRadera
 7. Men så läckert! Måste ha varit ett tjusigt ställe en gång i tiden. Vart är det?
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. Häftigt! Även om vi knappt har någon snö i norrbotten ser det så märkligt ut med så gröna bilder i januari :-) Det är ett fascinerande land vi lever i!

  SvaraRadera
 9. Men åh så mycket mys och energigivande trevligheter. Kram.

  SvaraRadera
 10. Vilken mysig dag!
  Ser ut som en liten park eller att det har stått ett lusthus där. Spännande!
  KRAM Anna

  SvaraRadera