måndag 6 januari 2014

ledighetens sista dag

Så kom den då, den sista lediga dagen innan vardagen våren 2014 drar igång på allvar. Barnen har studiedag imorgon och är hemma men för mig är det dags att ställa klockan, leta upp telefon och datakort och köra igång. Det kommer att bli ett spännande jobbår, det är jag helt säker på!

Idag har vädret varit både soligt och blåsigt så efter att ha slappat runt inne hela förmiddagen och plockat bort julgrejerna (vår - välkommen!!) så mötte vi upp en kompisfamilj för att grilla korv. Jodå, korvgrillning kan lätt bli en vana! 

Kameran fick stanna hemma på utflykten så de bilder jag visar är från morgonens hemmahäng. Den blivande sjuåringen är inte så pigg på att fotas utan ägnar sig gärna åt nya favoritspelet Minecraft på paddan. 
 Men att de här fötterna ska gå i kanske storlek 44 en dag, det har man väl ändå svårt att tro?


14 kommentarer:

 1. Ledigheten försvann i ett svisch! Då är det dax för arbete i morgon då... Det blir säkert bra när man väl kommer igång :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Här avslutade vi ledigheten med fika hos bästa vännerna o när jag kom hem snubblade jag i princip över 2 par 44:or, japp de går fort de där åren o jag kan ibland bara stanna upp o undra, vad tog tiden vägen??? Ha en bra start på jobbveckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. önskar dej en härlig dag på jobbet imorgon... fint med många lediga dagar med sköna minnen i bagaget!

  SvaraRadera
 4. Det går alldeles för fort innan de har stl 44 och pratar med mörk röst ;)
  Sv: Japp, det var lag som vann dvs Djurgården =D

  SvaraRadera
 5. Haha ja det är ju näst intill omöjligt och då gissar jag att man inte heller är lika sugen på att pussa på dem som nu. ( då tänker jag främst på mina barns fötter....)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tänkte igår på att jag inte hade jobbångest. Då har det varit en bra ledighet=))

  Ser skönt ut att ligga sådär och vifta lite på fötterna!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. På ett sätt ganska skönt att starta igen men det säger man nu, när man är i det så vill man ha ledigt!
  Hihi min 9 åring har nu strl 40, men med en pappa på 195 så är det ju inte konstigt. tur att jag har minstingens småfossingar,
  Hoppas du får en bra dag påjobbet
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Vi har sista lediga dagen i dag då det är studiedag på barnens skola. Dock hamnade vi på akuten så roligare kunde vi ju ha fått det. Kram.

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig sista dag på ledigheten. Jag tycker att det är lite skönt att börja jobba igen, tillbaka till rutinerna liksom.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 10. Just storleken på fötterna tänker jag också på. De blir bara större och större och jag vet liksom inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det där. Kan man pausa ett tag:) Jobbet kommer säkert bli kanon. Med din inställning ja. Det ju inte bli något annat.

  SvaraRadera
 11. Ja du de där fötterna växer fortare än man kan tro ;) I vår hall står det just 44:or. Hoppas att ni får en bra start på vardagen!
  Kram Maria
  Ps. Ja det är ranunkler i vasen. Nästan ännu finare än tulpaner :)

  SvaraRadera
 12. Härligt med korvgrillning... Hmm dessa små fötter, känns helt sjukt att dem sen blir så stora;)
  Får njuta nu å pussa på dem små..
  Fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera
 13. Det där med sjuåring som inte vill vars med på bild , utan hellre vill spela Minecraft känns väldigt bekant :-)
  Kram

  SvaraRadera