tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År!

Mitt längsta blogguppehåll sen jag började blogga för snart fyra år sen. God jul hörni.. Gott nytt år.. God fortsättning! Hoppas ni haft det bra!

Har nog behövt uppehållet, har grunnat på om jag ska ha en blogg eller inte. För vems skull? Vem läser? Gör jag det bra (alltid detta behov av prestation…)? Men efter vilan och efter att ha funderat på bloggens existens kommer jag fram till, som tidigare, att jag gillar att fota, jag gillar att blogga och jag gillar att skriva. Så jag fortsätter, även om inläggen inte blir dagliga alla gånger. 

Det är nyårsafton idag. Vi säger hejdå till 2013 och välkomnar snart 2014. Vi kommer att fira in det nya året hemma på egen hand - jag, maken och barnen. Vi har varit på julledighet hos båda våra föräldrar under en vecka och det känns bra att få klä upp sig hemma och ta det lugnt. Barnen är glada att vara med sina saker och pyssla lite på egen hand just nu, då får det vara så!

En liten årskrönika bjuder jag på.. 
 2013 började ju både kallt och snöigt, många fina vintermiljöer fick vi se!
Året fortsatte med jobb och regelbundna resor till grannstaden, Motala.
 En bit in i april bordade jag och tvåmetaren ett Ryan-airplan och tillbringade vårdagar i London. Mysigt att ha dagar på tumanhand när vardagens rusar på i en väldig fart.

 I maj åkte maken på en tioveckors utlandsvistelse. Kvar hemma var jag och barnen och den här killen lämnade förskolans trygga värld och skulle efter sommaren börja förskoleklass, eller sexårs som många kallar det.
 Tillsammans med en kompis och hennes två barn åkte jag och barnen till Rhodos och njöt av hav, all-inclusive och tillsammanstid.
  I höst har han spelat fotboll och sen innebandy. Jag har sprungit årets andra halvmarathon i Stockholm och vi har renoverat vår nedervåning (äntligen!). Och lilla fröken förstås, ständigt en källa till glädje och lycka. 2013 blev året då hon slutade med napp, välling och blöja. Liten blir stor. Älskade unge!
Andra saker vi fått vara med om under året är en Winnerbäckpremiär, egen odling av tomater och inköp av ny digital systemkamera, resor till Karlskoga, Arvika, Legoland, Stockholm och Karlskrona. Lite av varje, helt enkelt!

Önskar er alla en fin avslutning på året 2013 och ett bra start på det nya året!


13 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dig och de dina!

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir att du är tillbaka, har saknat dig. Önskar dig o de dina ett riktigt Gott Nytt År. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Ni hann minsann med mycket det här året! Gott nytt år, och ser fram emot ditt fortsatta bloggande!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder!!
  Önskar dig Ett Fantastiskt 2014!
  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Kul att du är tillbaka.
  Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ett jättefint år! Och underbara bilder. Tack för att du delar med dig.

  Gott Nytt År till dig och familjen! Så glad att vi hittat varandra här!

  Stor kram <3
  Lotta


  SvaraRadera
 7. Härlig årskrönika! Vi ses 2014! Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig

  SvaraRadera
 8. Du är tillbaka! Önskar dig ett fantastiskt nytt år!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Tänk det händer mycket på ett år.
  Jag förstår dina tankar om bloggandet, jag har tänkt EXAKT samma tankar. Och har kommit fram till samma slutsats. Jag fortsätter, iallafall ett tag till och när jag har lust. Inget tvång inget måste, bara av lust. För jag gillar set där oxå. Fotograferandet, skrivandet osv.
  Jag är iallafall glad att du är tillbaka!

  Gott nytt!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Kul att höra att du ska fortsätta blogga. Har saknat dina inlägg. Gott nytt år. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 11. Å vad kul med ett inlägg från dig igen. Har ofta tänkt och undrat var dina inlägg med fina bilder och fina ord tagit vägen. Inte trodde jag när jag började blogga att jag kunde bli orolig för någon jag egentligen inte känner men det har jag varit för dig, trodde nog att någonting hänt dig och tänkte många gånger att jag hoppades att du hade det bra. Så idag blev jag extra glad över ditt inlägg allt verkar bra med dig och du behövde bara en paus, tar du flera skriv det snälla :)
  Ha det nu riktigt bra så "ses" vi igen i bloggvärlden, kram Karin

  SvaraRadera
 12. Önskar dig en god fortsättning på det nya året.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 13. Vad roligt med inlägg från dig igen!
  En härlig tillbakablick och jag önskar dig en god fortsättning. Hoppas att ditt 2014 blir ett riktigt bra år! Jag ser fram emot att följa dig här.
  Många kramar Jennifer

  SvaraRadera