tisdag 11 juni 2013

mer Värmland, Arvika mer bestämt

 Medan jag är på jobbäventyr i huvudstaden bjuder jag i bloggen på ytterligare några Värmlandsbilder. Som ni ser, ett fantastiskt vackert väder och en himla massa landsbygd. Måtte det inte dröja tills snön ligger vit på marken som vi får tummen ur och åker upp igen..
 Det som kikar fram ur ladan är en hederlig gammal raggarbil. Min brors bil som han ska sälja. Nån dag. ”Te torsdag te vintern”, kanske.. Inte riktigt så att Värmland kryllar av raggare och raggarbilar men helt klart är att det är en mer vanlig syn än här i Oösterjötland i alla fall!

 Och Arvika, bilderna här ovanför och de nedanför är från stadsparken och hamnområdet. Ett vackert område att strosa i, låta barnen leka i lekparken och sen kanske köpa sig en glass på torget. Arvika!


13 kommentarer:

 1. Härliga bilder, förstår att ni hade en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Neeej inte sälja fina bilar :-) Härliga bilder!! Här är det också hyfsat väder... inte direkt jättevarmt men soligt :-) Ha det så skoj!

  SvaraRadera
 3. Härliga sommarbilder!
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 4. Vilka fantastiska sommarbilder! WOW!!!
  Här kommer en sommarkram till dig! :)

  SvaraRadera
 5. Maken hittade en lämplig camping just i Arvika strax innan du tipsade om det. Nu blir jag ännu mer sugen på Arvika till sommaren. Vi får väl se om det blir det till sist.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Vilka sköna bilder från värmland, verkligen sommar
  kram kajsa

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder. Raggarbilar duggar det tätt här i Närke ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder! Snart, någon av alla sommardagar, då dundrar raggarbilarna förbi hos oss. På väg ner till Varberg, Getterön och Weels and Wings :)

  SvaraRadera
 9. Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg men är ganska ny här. Blir då lite snopen när du visar bilder från" mitt " Arvika :)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Så trevligt! Jag är uppvuxen i arvika :)

  SvaraRadera
 12. den dära raggarbil ägde pär och min pappa det är inte hans vår familj skulle fått resten av pengarna för dom delade på bilen så det är inte hans fast nu har han sålt den te vår andra grane

  SvaraRadera