måndag 3 mars 2014

syskonkärlek

 Var och varannan dag är de som hund och katt de här två. Det retas och det petas, den andres fel att nåt gör ont. Gnat och tjat, föräldrahåret blir grått.. Men så är ju livet med ett syskon, det är på nåt sätt med sitt syskon man ska pröva sina gränser och lära sig vinster med att hjälpas åt och vara juste. Och konsekvenerna av att vara tvärtom.

Men om de syskonkivas en del så är de så himla fina många andra gånger. Hon har ju precis fyllt fyra och han fyller sju i slutet av mars. Det är ren och skär mammaglädje att se dem ihop när de leker, busar, pratar med varandra och verkligen trivs i varandras sällskap. I helgen har de haft riktigt roligt, det busas och skojas och allt är liksom bara möjligt. Innan sängdags hittade jag dem i badrummet, då fick hon sitt hår borstat av honom och hon var inte håröm överhuvudtaget. Bara glad, att storebrorsan är just den bästa sån!

Att de är syskon de här två , det är  väl ganska lätt att se va...9 kommentarer:

 1. Verkligen söta små syskon. Visst ser man att de är lika. Kul att de även kan vara lite sams. Ser på mina små som i dag är stora. Nu har de väldigt glädje av varandra. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Det syns verkligen att de är syskon! Det syns inte på mina (tycker inte jag) trots åtta år mellan barnen så är det allt syskonkärlek de kivas och leks om vartannat, minstingen är bortskämd och bestämd!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Så lika varandra... underbara bilder! Lycka att titta på dem när de blir vuxna.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Så mysigt!
  Känner igen det där med min fyraåring och sjuåring. Ibland har de verkligen fantastiskt roligt ihop. Och ibland - som hund och katt. Men kärleken den finns där verkligen.

  SvaraRadera
 5. härlig bilder på dina fina... jo, visst är det underbart när de är bästaste vänner, och leker och har hur kul som helst tillsammans. Så är det nästan hela tiden här just nu, får hoppas att det håller i sej!

  SvaraRadera
 6. Syskonkärleken syns verkligen på bilderna ;)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 7. Så fin bild.. Härligt med syskonkärlek, det är så kul redan nu och se på mina små. Ska bli så spännande att följa dem tillsammans..
  Fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera
 8. Underbara foton! Och visst är det bara en fantastisk känsla att se och höra dem prata och leka med varandra.
  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera