tisdag 13 maj 2014

tack för maten!

För tredje eller till och med fjärde omgången har vi satt upp oss på matleverans från Linas Matkassse. Grymt! 

Så himla härligt att få maten hemkörd och smakfullt sammansatt - herrejisses när skulle man annars laga sån här mat till vardags!? Och jag menar inte att det är svår mat för det är det inte,  maten tar nån halvtimme att fixa och det tycker jag absolut en vardagsmiddag kan få ta! Det fina är ju att få tips på enkel mat som man liksom inte annars svänger ihop ”bara sådär"

Jag är gräsänka nu igen så åtgången vid middagarna är inte lika stor som när Han är hemma men fördelen är ju förstås att det blir mat över och ganska rejäla matlådor. Ikväll gjorde vi marinerad rostbiff och varm potatissallad med basilikakräm. Sjuåring (skeptisk av naturen) undrade om det verkligen var nödvändigt med persilja på potatisen men efter att ha smakat tog han om både en och två gånger så det får ändå tas som ett gott betyg! 


Tack för maten!

6 kommentarer:

 1. Åh! Det är ju så man vill ha receptet!!
  Kram JennyH

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det bra. har provat Linas barnkasse, men funderar om vuxenkassen är bättre, vilken har ni?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så himla smidigt. Funderar på att prova på det så småningom (när jag börjat jobba och får lön typ). Härligt att slippa fundera på vad man ska laga för mat i veckan. Att i princip få allt serverat och klart. Kram.

  SvaraRadera
 4. just när jag sitter här med laga-mat-ångest och vad-ska-vi-äta-idag-egentligen-feeling så låter ju det där som en perfekt lösning. Och gott låter det ju med!

  SvaraRadera
 5. Min middags inspiration är ofta på botten! Vi har också testat Linas! Helt ok! Däremot tycker jag att handla mat på nätet är toppen! Storhandling direkt t dörren!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Jisses vilken vardagsmiddag! Jag har funderat mycket på Linas men vi får ingen leverans ut till oss. Men jag har hört att ICA maxi också kan erbjuda matkassar. Kanske får kolla upp det lite noggrannare. För det är så svårt med vardagsmat.
  Kram Helén

  SvaraRadera