söndag 4 maj 2014

inte så hemmablind, alltid.

 Det skulle ju bli snö och minus till valborg och första maj - visst var det så man sa? Riktigt så illa har det verkligen inte blivit, det är rätt kallt i luften men väldigt soligt ändå. Och tur är ju det!
 Vi har min värmländska stockholmsfaster på besök ett par dagar. Hon är på genomresa och hälsar på mig och familjen på väg tillbaka till Stockholm. Båda är vi intresserade av foto med både systemkamera och mobilkamera så vi tog en lång promenad igår, utrustade med kamera och telefon!

Det är roligt att se sina hemmaomgivningar via andras ögon. Vi har det väldigt vackert hemmaomkring med vatten, skog och landskap men som alltid, med vardagslivet, är det lätt att bli hemmaplind och inte tänka på det vackra man har. Men med solen i ryggen och gott om tid att strosa är det så mycket lättare att se allt det vackra.Nu väntar sista lediga dagen för den här långa kortledigheten, fyra dagar har det snart blivit. Vi fyller den med trädgårdsliv, utekaffe, utflykt och nån form av löppass framåt kvällen. Det är ju så här också att det är mindre än två veckor kvar till Göteborgsvarvet (det fjärde för min del) och då blir det få långa pass och fler intervallpass och kanske något backpass för att få upp fart i de 37-åriga benen.

Och nya skor? Ja, de kommer på posten imorgon. Härifrån

8 kommentarer:

 1. Här i Finland fick vi både snö och hagel. Suck! Längtar efter lite varmare grader!
  Blommar äppelträden redan? Här har vi bara små små knoppar. Får nog vänta bra länge på blommor ännu...

  SvaraRadera
 2. Nej, så illa blev det inte! Soligt men kyligt i luften, runt tio grader är ok.

  Härligt ni har haft det. Imorgon blir det allvar igen!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar mossig stentrappa på första bilden!

  En fortsatt fin söndag till dig! Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Grym du är på att fota vännen.
  Kram Karro

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vill du skänka eller sälja dina gamla skor till välgörenhet?
  Mvh Klas mail kb9800@outlook.com

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder! Och visst är det roligt att uppleva den vanliga omgivningen med någon annans ögon. Det fick jag chansen att göra i fredags och plötsligt framstod vår lilla by som alldeles exotisk :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Kul med loppet snart...
  Mannen här har kommit igång ordentligt inför Lidingö.. Snällt av mig att anmäla, eller hur;)
  Så har du några starka tips hinta gärna det då.. Att tillägga är att han inte tränat något vidare sen han lade av med hockeyn för 7 år sen;) fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera
 8. Kyligt här med…men nu börjar det temperaturen klättra upp. Härligt ni hade det och fint med äppelblommor. Tycker också du är grym med kameran!

  KRAM

  SvaraRadera