söndag 18 maj 2014

göteborgsvarvet 2014Jag sprang Göteborgsvarvet igår och idag är jag glad. Jätteglad! Glad att ha en kropp som gör det möjligt att kuta runt 21 098 meter i ett sträck och glad att även mitt psyke gjorde mig sällskap längs vägen. Tiden är inte den bästa jag gjort men efter förra årets dipp med bristande självförtroende och yrselkänsla och idefixering av att vilja bryta loppet är jag jätteglad över årets insats! Verkligen!

Lugn och stark innan start. Lugn i starten och stark längs banan. Jag lovar, jag kunde njuta av varje steg och jag kunde njuta av att springa längs Göteborgs gator och jag kunde njuta av sorlet och hejaropen längs banan. Vilken folkfest! I vanliga fall är jag fokuserad på vilka jag möter när jag springer men igår kopplade jag bort ansikten på folk och koncentrerade mig på min andning, mina steg och kunde bara vara en del av folkfesten och glädjen. Var förstås sliten efter målgång men fick snabbt i mig banan och vätska och en kopp kaffe - så efterlängtat! Krafterna kom snabbt tillbaka och med mMedaljen runt halsen med glädje i mina ögon kunde jag se glädje i andras som nyss gjort samma sak. Härligt!

Ett av mina mål med loppet var att hålla igång loppet igenom och inte behöva stanna vare sig för att dricka vatten eller gå eller gå på toa. Med hjälp av vätskebälte och druvsocker gick det bra och jag klarade med ett par minuters marginal klarade jag tvåtimmarsstrecket. Så mycket musik längs banan - levande och med dator. När klassiker som Eye of the Tiger, I´ll survive, Starwars strömmar ur högtalarna går det inte annat än njuta av att få vara med. Härlig känsla!

Hoppas du också haft en bra helg! 

8 kommentarer:

 1. härligt... duktiga du! Starkt jobbat!

  SvaraRadera
 2. Låter alldeles underbart!! Grym du är vännen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag kan bara hålla med, folkfesten gör mycket! Det var mycket folk på sina ställen (iaf när jag kom) Grymt kämpat av dig! Klart vi ska sträcka på oss och vara stolta, kommer nog känna mig stolt idag med när jag kommer t jobbet :-)

  Ha en bra start på veckan
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Heja heja heja! Så himla duktig du är! Jag gör mitt livs första lopp på torsdag, Blodomloppet, där jag ska springa en mil. Får se hur det går... men runt tar jag mig nog, på ett eller annat sätt.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 5. Jättebra gjort! :-) Själv blev det lite av en smärre chock, jobbigare än jag föreställt mig, men runt kom jag, men kanske inte på den bästa tiden, men enormt taggad att anmäla mig igen till nästa år. Så gett upp....nää ..det är bara på det igen. :-) Kramizzz Laila

  SvaraRadera
 6. Hurrar och säger grattis, du är bäst.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Underbar känsla! Grattis :) Själv fick jag avstå pga problem med löparknä.

  SvaraRadera