tisdag 20 maj 2014

springtime


Det är inte bara morsan i den här familjen som springer lopp inte. På sjuåringens skola ordnade föräldrarådet Springtime häromkvällen och eftersom kvällen var ljum och humöret på topp gick familjerna man ur huse för att vara med på loppet. Så himla kul!

Barn i förskoleklass och lågstadie fick springa HUR MÅNGA VARV DE VILLE på en bana som var cirka en kilometer, de lite större barnen fick springa en längre runda. Mammor, pappor, mormödrar, kusiner, syskon, sysslingar och fastrar med mera fick också springa. I vårt fall var det jag som sprang med lillasyster eftersom tvåmetaren envisas med att vara iväg på jobb när såna här saker händer. Men vårt humör var bra ändå - var ju massor av folk och massor av glada människor vi känner. Gillar sånt!

Sjuåringen då!? Två varv på banan blev det. Nöjd kille helt enkelt!

Och på vägen hem testade vi den nya bron över Stångån, mitt på bron finns det bänkar och öppna ytor så jag kan tänka mig att de som bor precis i närheten fixat sig ett fint häng här!

Hörnini. Ha det så bra - jag är på jobb i Göteborg nu ett par dagar och tar inte med nån kamera men för den som vill….. kolla instagram. Det är ju verkligen det allra enklaste sättet att förmedla väl valda delar av tillvaron!

7 kommentarer:

 1. Roligt med sprintlopp. Vi har haft lunken på jobb idag. Då sprang alla barnen 1200 meter. De var så duktiga. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så kul att det anordnas lopp!! Duktig kille!! Han kanske fortsätter i mammas fotspår :-)
  Njut av Gbg för idag har här ju varit kanon väder!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig och rolig kväll ni fick tillsammans!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med ett lopp där alla kan vara med. ha de gott i Göteborg. Kram Åse

  SvaraRadera
 5. Ser att barnen går in för det hela på ett föredömligt vis. Fått från mamma va? ;)

  SvaraRadera
 6. ~ Underbart ~

  /Kram

  SvaraRadera
 7. Låter som en mysig kväll med lopp..
  Fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera