måndag 19 maj 2014

hur många par skor finns det i en barnfamilj egentligen?

Hur mycket skor finns det i en barnfamilj egentligen?

Rätt många helt uppenbart och jag tycker det är rätt charmigt att se dem ligga huller och buller på golvet (mest vanligt) men det är helt klart en angenäm känsla när de står uppställda på rad som här, på altanen.

Det är träskor ärvda efter storasyster, det är sandaler som är små för fyraåringen men som hon prompt vill ha ändå för de är cooooola. Det är sjuåringens Converse en kille på pappas jobb köpt i USA och det är foppatofflor. Alltid dessa foppatofflor. Inte snygga för fem öre men praktiska och det finns säkert tretton på dussinet bara i vårt hus. 

6 kommentarer:

 1. vilken härlig bild... här finns det sjukt många skor, och jag får väl erkänna att det är jag som står som inköpare för de allra flesta av dem!

  SvaraRadera
 2. Hemma på min gata finns det massor med skor och här bor bara jag och då finns det foppatofflor ;)

  SvaraRadera
 3. Helt galet många skulle jag vilja säga! Har tre barn och jisses vad skor det blir. Man måste ju också spara de gamla skorna för kanske att man lyckas pricka in rätt årstid så att de kan återanvändas fast oftast slutar det med att jag köper nya iallafall...
  Grymt att springa göteborgsvarvet, nästa år ska jag med!!!!

  Roligt att hitta en ny blogg!

  SvaraRadera
 4. Härligt med alla skor uppradade. Hos oss gömmer bi skorna bakom skjutdörrarna i garderoben. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Jag gnäller och tjatar när barnen inte städar undan efter sig och ställer i ordning. Men jag skulle sakna den där högen om den inte fanns. Kram.

  SvaraRadera
 6. Även om man inte har barn så finns det många skor. Mest mina då... :-) Man vet ju inte vilket väder det blir så alla skorna måste ju bara stå redo att hoppas i.
  Kram Helén

  SvaraRadera