söndag 9 februari 2014

titta upp!

Avrundar helgen.. Redan.. Va fort det går..

Det blev till slut en tur till det ganska nyöppnade leklandet där barnen kunde få springa av sig eftersom vädret idag inte var så roligt som jag önskat. Bonus var helt klart att storasyster var på leklandet samtidigt, hon var där med sin mamma och den familjen för söndagslek. Herman och Edith tycker så mycket som sin äldre syster så glädjen var stor att få träffa henne under ett par timmar!

Nu är det kväll och jag har nattat två trötta barn. Jag är lite söndagsseg men de här timmarna av lugn och ro innan jag själv somnar är värda så mycket så jag håller mig uppe en stund till. Tänder ljus.. Jag sitter vid datorn och har tv.n på i bakgrunden. Kollar inte på nåt särskilt utan tv.n är mest ett behagligt bakgrundsljud.

Hittade ett par bilder i kameran jag tog i köpcentret i stan igår, fin kupol tycker jag! Har gått i den gallerian många många gånger men helt uppenbart inte tittat upp ordentligt förrns igår. Och så var det ju fint väder - bara en sån sak!

Ha en go kväll!

6 kommentarer:

 1. Lekland är skoj och passar perfekt tråkiga, regniga vinterdagar.
  Fina bilder och vilka fina minimellofigurer i tidigare inlägg. Mina kids gillar också minimello och brukar göra figurer som de leker med själva här hemma. Men oj så glada de hade varit om de hade fått lämna dem till Ylva :).
  Ha en bra start på nya veckan! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken galleria? Det har jag helt missat. Har inte sprungit sedan vi sprang. Magsjuka och nu influensa har bytt av varandra. Tänkte fåtill några mil i Thailand. Springer mer än gärna ihop, måste bara se till att bli frisk först. Kram kram

  SvaraRadera
 3. Ibland ser man nya grejer om man kikar runt ( eller upp) lite :-) Kul att du gillade "gallret" :-) Lite annorlunda :-) Hoppas att vi får se hur din blir... Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. En skön dag och rolig för barnen.

  Vädret suckar jag över just nu, fast jag vet att det inte hjälper=)) Känns som att jag lever i regnkläder och torkar skitiga tassar mest hela tiden. Jag skulle vilja se en himmel som genom den fina kupolen, blå och lite sol!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Ofta missar vi många fina detaljer. Men tack vare kameran har jag upptäckt så mycket fint runt omkring oss! Som kupolen tex!

  Måste vara tio år sedan jag var i Busfabriken i Linköping! Lotta hade sitt tioårskalas där. Barnen hade kul. Jag ville rymma!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig dag för barnen, läcker kupol du fångat, häftigt.Kram Åse

  SvaraRadera