torsdag 27 februari 2014

av alla små människor är det hon...


Av alla människor i världen alltså…

Hon är en sån fin och fantastisk liten människa och min kärlek till henne är enorm. Hennes lilla kropp och själ rymmer glädje och bus, charm och ilska, bus och skratt och en massa glädje och iver att få vara just Edith! Och idag! Idag fyller hon fyra år och hon har haft en kanondag med sång och paket, glass på förskolan och önskematen till middag. Älskade unge!

Och just den här dan, för fyra år sen.. Då var det lördag och det snöade hela dagen. Hon föddes mitt på dan och på kvällen kunde vi slappna av och ha på tv:n lite bakgrunden, det var nåt avsnitt i melodifestivalen minns jag. 


Och så fyllde hon ett och var runt första födelsedagen pigg men ändå svag på nåt vis. Hon tände liksom inte till utan var håglös och trött. Det var svårt att fatta det just då när vi var mitt uppe i det men det är rätt tydligt så här i efterhand, också när man kollar bilder på henne strax runt ettårsdagen. 
Efter en tids trötthet fick vi svar på utredningar och vi fick besked att hon är glutenintolerant. Lilla vän!
Men när hon fyllde två var det full fart! Då hade vi ordning på maten och vi hade en liten dam som växt ikapp men som ännu inte börjat prata så mycket. Gjorde mycket miner istället!

Och så fyllde hon tre och hade lugg… Det var i den vevan hon slutade med napp. Och med blöja. Blev liksom lite stor på nåt sätt. Fast liten ändå. Ni fattar va..

 Och nu.. Fyja åj och kan mycket! Helst själv. Älskar allt som är josa och allt som är sött. Fina fina lilla unge - fyra år idag!

Hoppas ni också haft en fin dag idag, 27 februari och snart framme i mars!

8 kommentarer:

 1. Stort grattis till sötaste 4-åringen.

  SvaraRadera
 2. Söting, ljuvligt med fyraåringar... men nu är det allt rätt stora, det får man nog ändå inse!

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra om din lilla, stora tös. Grattis till henne. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Vilken söt liten tjej du har! Stort grattis till Edith i efterskott!! Hon kan känna sig lycklig över en mamma som fullkomligt älskar henne och skulle göra allt för henne! Det märks så tydligt i din fina kärleksförklaring! Önskar er en härlig helg, kram Maja!

  SvaraRadera
 5. Grattis till Edith! Vilka härliga bilder! Låter somhon fick en toppen dag!

  trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder...grattis till Edith!!!
  Trevlig helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder. Så fyllda med glädje och bus.
  Stort grattis i efterskott till lilla/stora Edith.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. ❤Fina Lotta Edith!

  Underbara bilder! Ännu roligare är de när hon är 24!

  Kram Anna

  SvaraRadera