tisdag 4 februari 2014

tips.. tips.. tips..

Barnen brukar påminna mig om och göra mig uppmärksam på att mina tofflor har HÅL. Jo, jag vet.. Ganska stora vid det här laget.. Men har man ett par favorittofflor och hoppar in i dem så fort tillfälle ges, då är det inte så lätt att göra sig av med dem. Ens med stora hål.

Så om nu barnen läser bloggen (kanske inte, de är snart fyra och snart sju) kan de ju komma ihåg mammans trasiga tofflor när det är dags för födelsedag. Eller om nu barnen inte läser bloggen så kan
ju kanske barnens pappa - min man - hjälpa dem med konststycket ÖVERRASKA MAMMA. Skulle vara fint med nya tofflor, lite spontant sådär!

Ikväll får tofflorna vila. Jag är på väg till Göteborg nu och har en hotellnatt framför mig. Och som grädde på moset, en sen kvällsträff med min vän Johanna jag inte träffat på fem år! Kul!


11 kommentarer:

 1. Jag har ett par raggsockor med HÅL i, jag kan inte riktigt släppa dom...
  Välkommen t Göteborg
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Det är samma sak med jeans. De är som allra skönast innan de börjar spricka och gå sönder överallt... *suck* ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag köper ett par nya sköna tofflor på Gran Canaria varje höst. Men jag kastar inte dom gamla som jag har hemma förens dom ramlar sönder. Så just nu har jag tre par som jag skiftar i mellan.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Favorittofflor är svåra att göra sig av med :-). Men att få ett par nya i födelsedagspresent låter ju som en bra ide.
  Ha det toppen i Göteborg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. En perfekt present!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 6. Dom ser ju jättesköna ut. Fast vad gör det med lite lufthål för tårna?
  Kram Helén

  SvaraRadera
 7. Får väl hoppas att barn och man nu noterat ditt din önskan, kanske det står ett par nya och
  väntar på dig när du kommer hem? Eller på Alla Hjärtans dag?
  Själv går jag helst barfota inomhus.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 8. Mina tofflor börjar också bli slitna. Så gott att ha något på fötterna när man skrotar runt hemma. Hoppas du får nya i present :) Kram.

  SvaraRadera
 9. Ha, ha lite lufthål gör väl ingenting. Nya, fina får du säkert snart i ett fint paket. Ha nu härliga dagar i goa Götet. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du har det bra i Göteborg och att det blir nya tofflor i present :) Roligt att du gillade den mörka bakgrunden i kakbilderna. Funderar på att göra ett inlägg om hur bilderna kom till. Hade det gillats tro?
  Kram Maria

  SvaraRadera