fredag 31 maj 2013

långväga!

Äntligen fredag igen!

Veckan har varit både intensiv, jobbig men också rolig. Jag är nu inne på slutet av andra veckan som gräsänka, fler veckor ska det bli.. Jag och barnen har hela vår vardag ihop just nu och vi har hunnit med både det ena och det andra under veckan, fotboll, förskolefest och nu ikväll just en härlig fredagskväll.

Och förutom melon, ett glas rött och en skål med chips till barnen har vi för första gången Skypat med maken som för stunden befinner sig över femhundra mil härifrån. Han har det bra, om än det är både varmt och sandigt.. Härligt att för första gången ses via länk och inte bara prata i telefon!
De här kvällarna är det verkligen härligt att ha en balkong med möjlighet till kvällssol i huset. Eftersom vi har köket på ovanvåningen är det så lätt att öppna balkongdörren och sätta sig ute en stund innan eller efter maten. Som bilden ovanför, treåringen tar med sig sin skål med fredagsgott och hinner norpa min telefon på vägen ut. Snabb är hon, lilla fröken!

Fredag… Ta ett djupt andetag och andas ut….

10 kommentarer:

 1. Hoppas du får en lugn och skön helg.
  Vattenmelon bilden gör att jag blir sugen på en. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. En fortsatt skön kväll till er! Anita

  SvaraRadera
 3. Fredagar är speciella :-) Ha en riktigt go helg!

  SvaraRadera
 4. Det är skönt med skype när man har en familjemedlem långt borta.
  Det är en annan sak när man liksom kan se den man saknar samtidigt som man pratar=))

  Söt liten med telefonen!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Härligt med fedag och helg!
  Ja nog blir det annat när man är själv med allt, jag hoppas att ni får bra veckor och att du har möjlighet till att få lite avlastning ibland. Trots att barnen är det bästa man har så kan det bli väldigt intensivt och mycket när man är själv med dem. Kan tänka mig att det var skoj att få prata via skype.
  hoppas ni får en riktigt fin helg! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Vattenmelon är inte fy skam... Så gott!
  Så kul att få "se varandra"
  Ha en fortsatt härlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Ser gott ut! Härligt med fredagskväll ;)
  Önskar dig en bra lördag också ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 8. Tänk vad bra det är med Skype. Jag använder det jättemycket. Mest är det när vi pratar med mina föräldrar, ja numera bara min mamma. Tjejerna älskar att prata med sin mormor via skype, stora tjejen läser sagor för henne, det visas nya saker och alla berättar om vad de gjort sedan sist. Tänk att det är gratis också.
  Ha en trevlig helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Det låter som att ni trots allt har det väldigt fint ihop du och barnen. Och det där med skype är ju toppen när man har någon kär långt borta:)
  Hoppas att du får andas ut i helgen.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Har precis stått o grävt ut typ 1 miljon melonkulor så just nu är jag urtrött på vattenmelon.......Men det kommer bli fint som små isbitar i bålet på studenten. Fredag bästa dagen i veckan, hoppas ni får en fortsatt mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera