lördag 1 juni 2013

skottkärra - check!

Absolut inte det mest lämpliga och väntade blogginlägget en lördagskväll men faktum är att vi blivit med skottkärra idag! Känns vuxet och moget och seriöst på alla sätt! Det var K-Rauta som delade ut skottkärror i gengäld mot att man skrev in sig som medlem. En skottkärra kan ju alltid vara bra att ha:-)

I övrigt en mycket soft, trevlig men bildlös lördag. Jag och barnen hämtade upp storasyster Mathilda på stan och har strosat runt, pratat strunt och nu kollar alla på barnprogrammen på TV. Även att pappa är borta så är storasyster en storasyster och jag är glad att hon kommer för att träffa oss som är hemma.

Nu. Gala på TV. Slappiskostymen är på och ljusen är tända!
Ha en härlig lördagkväll - alla!!

5 kommentarer:

 1. Vi fick en skottkärra i inflyttningspresent av bästisarna. Jag totalflipprade ut. Fick världens mest hysteriska skrattanfall. Det blev så påtagligt på något sätt. Asfaltsblomman utflyttad i spenaten. Idag är vi vänner, min gröne vän. Men det tog några år haha. Trevlig kväll

  SvaraRadera
 2. Grattis till skottkärran, den kommer säkert till användning förr eller senare!
  Ha en skön fortsättning på helgen!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. japp... skottkärra är vuxenpoäng!
  Jag har köpt en ny till oss idag. En stor, dyr och ergonomisk. Problemet var bara att få in åbäket i bilen, men med lite hjälp gick det!

  SvaraRadera
 4. Grattis till skottkärran! Det är ju alltid bra att ha ;))

  Fint av K-Rauta. Njut vidare av helgen!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Delade ut skottkärror? Där ser man..
  Mycket grävning och köra skottkärra nu då, så får du gratis styrketräning! :-))

  SvaraRadera