onsdag 22 maj 2013

stanna tiden - hur gör man?Tänk om det bara gick att stanna tiden nu, en liten stund (eller en stor stund, som treåringen säger). Allt är grönt och vackert och blommigt och varmt och skönt! Bilderna jag visar är tagna en tidig majmorgon, på väg från bussen till jobbet.

Idag testade vi en ny möteskonstellation på jobbet, en konstellation bestående av chefer och stödfunktioner som jag i mitt kommande uppdrag har att hålla ihop. Ett mycket spännande uppdrag kommer jag att ha från mitten av juni och till en bit efter årsskiftet! Utmaning….. Jag brukar inte skriva så mycket om mitt jobb här på bloggen och jag kommer inte att göra det framöver heller men jag kan säga som så att jag har en spännande tid framför mig och på jobbplanet upptar det mina tankar och nu också arbetstid en hel del!

Barnen fick följa med kompisar hem efter förskolan så när jag hämtade dem hade de redan ätit och vi kunde vara och klippa gräs och studsa studsmatta. Så himla skönt att slippa laga vardagsmat en dag! Jag själv klarar mig vissa kvällar på ägg och yoghurt! Som avslutning på kvällen fick de varsin banan och välling (liten) och sen somnade de gott.

OK! Ha en skön kväll, jag fortsätter kvällen vid datorn nu men med altandörren öppen!

6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder, det är så vackert ute nu. Jag skulle också vilja kunna stanna tiden, allt går alldels för fort känns det som, jag hinner inte med att njuta av allt.

  Och den där maten, det är ju bara så skönt att slippa laga den, jag är som du, har barnen fått i sig ordentligt så klarar jag mig med lite yoghurt och smörgås :).

  Vad synd att det var så varmt att springa Gbg-loppet, men strongt gjort av dig att klara det. Det går ju inte att räkna med någon toppentid vid sådana förhållanden.

  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder. Majmånad och nya våren är alltid så vackert.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Du har en tuff tid framför dig nu hör jag. Ensamansvar för hem och barn och ny utmaning på jobbet. Har varit i lite liknande situation. Men eftersom man måste så går det bra. Verkar jobbigast för omgivningen, tyckte jag.

  Tur att det är så fantastiskt ute nu!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Men åh! Vilka fantastiska bilder! Du har verkligen en "fotografiskt öga" som man säger.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Fina bilder vännen
  Så roligt med utmaning på jobbet, saknar det verkligen!!
  Lycka till
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Ja det är verkligen så underbart vackert ute just nu och det doftar så gott!

  SvaraRadera