måndag 27 maj 2013

bästa vännerna!

 I helgen har jag och barnen haft besök av mina tre äldsta, finaste, goaste, smartaste, roligaste vänner! Vi känner varann ända sen mellanstadiet och högstadiet och det är en sån oerhörd glädje att fortfarande ha dessa människor i mitt liv! Om fredagseftermiddagen dundrade Cissi in med tåget från Karlstad och en stund senare kom Anna-Karin och Jenny med bilen från Stockholm. Hanns inte med att fota utan vi ägnade åt oss prat, skratt, allvar och en hel del flams och trams blandat med fika och promenad. Och inredning. Och hemligheter. Lav it!!

Mer då? Äppelträden blommar. Gräsänkelivet rullar på. Dottern hostar. Sonen längtar efter pappa, kramar mamma och somnar nära. Jag fick ett ryck igår, anmälde mig till Stockholm halvmarathon. Och Göteborgsvarvet. Revansch! Ute regnar det och jag ska smyga ner för att ta in den nyinköpta olivträdet under tak, vill inte dränka det det första jag gör.

Avslutar inlägget med en bild på min tomatplanta! Rätt fascinerande att den växer från kärnorna i en vanlig tomat som vi petat ner i jord!

10 kommentarer:

 1. låter som en härlig helg...!
  Önskar dej en fin start på veckan också, kram...

  SvaraRadera
 2. Så underbart att få spendera en hel helg med bästa vännerna!
  Snart kan ni mumsa egenodlade tomater, ååå så gott!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Ja vilken energiboost det var! Härligt, mysigt och uppfriskande - att ses :)
  Många kramar till fina du!
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Så härligt, sprang på dem i söndags;0)
  Absolut, långvarig it is!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka fina blombilder.

  Må så gott.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 6. Så härligt med såna vänner!!
  Då brukar man ladda energi för ett tag.

  Ännu mera springa, det fixar du=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Såna goda vänner är de bästa som finns! Härligt!
  Det lär bli många äpplen av denna fina äppelträd. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Fina vänner ger verkligen energi!

  Superduktigt att anmäla sig till lopp! Jag har sprungit halvmaran i Stockholm 2 ggr, men det var aaaaalldeles för länge sen! Man kan ju inte leva på gamla meriter haha!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Härligt med gammal vänskap. Låter verkligen som en toppenhelg.
  Här hos mig har också tomaterna gett nya plantor. Skruttiga tomater som fallit till marken och på så sätt givit upphov till nya tomatplantor. Jag har dock aldrig låtit dem växa upp utan alltid fått ta bort dem då jag redan haft andra stora plantor på gång. Kanske skulle jag ta och prova att låta en få växa och se vad som blir.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Härligt med sådana vänner!:)
  Jag anmälde mig till Göteborgsvarvet 2014 redan på måndagen efter årets. Var även inne och kollade på Stockholms halvmara, men får inte med mig någon dit i dagsläget. Får se hur jag gör. Banan såg dock kul ut.
  Kram

  SvaraRadera