lördag 4 maj 2013

i mitt glas - fotoutmaning 4 maj

 I mitt glas är temat i dagens fotoutmaning. (hmm, ser att vissa har plagg-tema idag men jag hakar på det Kristina skrev den gången hon gav de första fyra temana..) Imorgon är det i alla fall sovrum..

Eftersom jag bloggade om löpning och hjärta igår kan det tyckas mer lämpligt att fota vatten idag och på ett sätt håller jag förstås med, jag älskar vatten och dricker flera liter per dag. Men men..

Mitt liv innehåller både en del löpning men också ett och annat glas vin - ett sätt att ge lite guldkant till livet! Jag tycker om röda viner som är bara sådär lagom fylliga, så lagom fylliga att de funkar fint bara som de är.
 Fast några rutor mörk choklad. Det är också himla gott. Gärna i kombination!
Jag önskar en fin lördag till alla som tar vägen inom Bara Sara! Jag önskar att alla ni som är på Stora Bloggdagen i Stockholm har en toppendag och toppenkväll! Så himla roligt ni ska ha!

Dagen och kvällen firar vi med makens syster och familj - det är konfirmation för en femtonåring på gång idag!

5 kommentarer:

 1. Blir så otroligt sugen på vin... och choklad då jag ser ditt foto! Jag har sagt det förrut men säger det igen - dina foton är helt makalösa!! Så fina!

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder!
  Själv föredrar jag fylliga och smakrika viner - men det slutar oftast med att etiketten får bestämma om jag vill prova något nytt ;-)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Jag har nog lite gått över till vitt vin just nu. Choklad till är jättegott!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Mums med vin och mörk choklad! Det sägs ju vara hälsosamt också :)

  kram viktoria

  SvaraRadera
 5. Vin och choklad tackar inte jag heller nej till. Vi hade en fantastisk bloggträff! Synd att du inte var med!

  Kram Lena

  SvaraRadera