måndag 7 januari 2013

Välkommen till nya Bara Sara!

Välkomna hit! Jag tror att DU som klickar dig in här följt länken från min gamla blogg som jag nu är på väg att avsluta. Hoppas DU kommer att trivas här och fortsätta titta in på Bara Sara precis när du vill! Jag blir alltid lika glad för alla era kommentarer och jag hoppas att ni som haft min tidigare blogg inlagd som favorit eller länk i en blogglista ändrar den www-adressen till den följt er hit på! Och förstås, lägg gärna till Dig som följare här till höger i menyraden!

Att skaffa sig en ny bloggadress som jag gör nu är lite som att vara värdinna på en fest man hoppas att gäster kommer till! Som ett öppet hus, man vet inte hur många som kommer och heller inte när! Så jag tänker att jag serverar det jag gjort tidigare och hoppas att ni ska gilla det. Familj, en del träning, en del fixa hemma, matlagning och kanske en och annan iakttagelse.. Möjligt att jag visar ett och annat shoppingfynd också, eller deltar i nån fotoutmaning eller annat skoj. Blandat med foton jag knäpper själv och redigerar efter egen förmåga. Blir det bra, tror ni? 

Bilden här ovan här från vårt vardagsrum. Som ni ser så gillar jag vitt och färger lite så där som det faller sig. Gillar att ha det rätt plockat men man kan på sina håll i fotot se att jag är ganska långt ifrån en pedant vad gäller att fixa inför en fotografering, men det bjuder jag på! Vi tillbringar en del tid i vardagsrummet som ligger tillsammans med köket, vardagsrummet funkar fint att dricka kaffe i. Eller för barnen att vara . Spela spel. Rita. Läsa. Hänga vid datorn. Sånt man gör i ett vardagsrum! Vad gör ni i ert?


13 kommentarer:

 1. First comment!!/J

  SvaraRadera
 2. Halloj! Vilken fin blogg du har fixat!! Självklart följer jag dig även här :-) Jag lade till mig som följare... nr 1 :-) Nu måste jag fixa med att lägga din nya blogg i min blogglista... hörs!

  SvaraRadera
 3. Andra!! :)
  Jag ska försöka komma ihåg imorgon att spara denna blogg istället för den gamla. För trött nu. Men du kan gärna ansluta dig till min så att jag ska ha din nya bland mina anhängare. Då hittar jag dig alltid. :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Då hänger vi här istället! Trevligt! Länken är uppdaterad :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jaha. En flytt. Ja det hänger jag med på iallafall. Alltid kul med miljöbyte

  SvaraRadera
 6. Den här festen tänker jag inte missa... :-)

  SvaraRadera
 7. Hejhej, jag hittade precis hit! :)

  SvaraRadera
 8. Klart jag hänger med. Länken är uppdaterad o har lagt mig som följare. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 9. Såklart hänger jag med....men varför bytte du?

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 10. Klart man hänger med, så mysigt vardagsrum du har! I vårt gör vi det mesta, ett riktigt var dags rum :)
  Och så fin din lilla (stora) pojke är, vilken lycka att lära sig läsa...
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 11. Jaha du har ändrat bloggen. Det fattade jag inte när du skriv i min blogg ;)
  Men nu är jag här!
  Fint vardagsrum ni har.
  Vi har ett tv rum och där är vi för det mesta och sedan har vi ett "fin" rum. Vi valde att ha finrummet där man går igenom hela tiden så det inte blev ett rum som man aldrig är i.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 12. Vad härligt med rum att vara i :) Jag gillar ugglorna och fjärilarna! Kram!

  SvaraRadera
 13. Vart kommer tavlan ovanför soffan ifrån?

  SvaraRadera