tisdag 29 januari 2013

Bastubad

 Tisdagkväll. Jag har tillbringat en del av den i bastun och är nu riktigt mör och avslappnad i både kropp och huvud, så himla skönt.. Det är lite som att huvudet är inlindat i mjuk bomull och inget känns mer viktigt än att hålla kvar den känslan. Somna tidigt och sova länge, helst utan avbrott (hur lätt det nu är, blivande treåringen har en annan uppfattning än mig på den punkten).

Hur som helst. Det finns liksom inte så mycket mer att göra i bastun än att låta tankarna vandra fram och tillbaka lite som de vill, samtidigt som hårinpackningen gör sitt. Och tankar som snurrar sina egna varv är ju rätt kreativt, lite som att dricka ett glas vin eller drömma en skön dröm.

Gillar ni att basta?
En avklädd 38:a, eller rättare sagt 39:a. Mina fötter växte en storlek efter jag fött barn - är det konstigt eller inte? 

9 kommentarer:

 1. Haha och mina fötter som krympt en stl efter att barnen kom;0)

  SvaraRadera
 2. Mina också. Från 37 1/2 till 39. Inte kul. Märkligt
  Vi har bastu, men jag är ingen fan. Jag hade en period för många herrans år sedan då jag regelbundet bastade samtidigt som jag utförde lite hemmaspa

  SvaraRadera
 3. Jodå! Jag gillar att basta en liten stund!! Det är skönt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Det ser härligt ut... en stund räcker gott för min del :-) Ha en go kväll!

  SvaraRadera
 5. Mina fötter växte också en storlek, vad vi kvinnor få stå ut med att vara gravida, jag menar det är inte bara fötterna som ändrar form ;-)
  Vi har ingen bastu här hemma men några minuter skulle jag nog klara!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är verkligen jättekonstigt. Men väldigt vanligt tror jag. Samma här.... :)

  SvaraRadera
 7. Hmm... jag kan inte sitta länge i bastu för jag får kraftiga hjärtklappningar. Men kul är det så länge jag mår bra! :)
  Gillar fotbilden!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vi har bastu hemma och den används! Skönt!

  SvaraRadera
 9. Mina fötter växte också en st, väldans rart detta!

  SvaraRadera