måndag 28 januari 2013

När den tiden kommer..

Idag drog nya veckan igång och för min del så innebar det bland annat att hålla i anställningsintervjuer, medarbetarsamtal och sen en genomgång tillsammans med controller. Fullt upp, men jag gillar det!

Här hemma ligger en hög med böcker och väntar på att bli lästa, vet inte hur ni andra gör men så mycket tid att läsa böcker tycker jag inte att jag har!?  Den översta har jag läst till hälften och den vill jag läsa klart inom kort, de andra kanske får ligga på vänt tills dess att det är fler lediga dagar och ljusare kvällar - alternativt fler tågresor i jobbet. Hinner ni läsa - gillar ni att läsa?

19 kommentarer:

 1. Älskar också att läsa, men känner också att jag har svårt att hitta tiden till det. När jag läser, så vill jag gärna kunna läsa klart den ganska så snart. Att läsa ett kapitel varje kväll innan jag släcker lampan fungerar inte för mig, då kommer jag av mig på en gång. Men på sommaren, då plöjs det böcker på rad!


  Sv: Jodu, visst hänger ploggpausen ihop med nya boxen Downton Abbey ;)

  Ha en toppenvecka. jobba inte ihjäl dig! KRAM

  SvaraRadera
 2. Så kul det är när man hittar en bok man fastnar totalt i! Tyvärr blir det inte alls mycket läst för min del... det är lata sommardagar som gäller i så fall :-) Ha en go fortsättning på kvällen!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att läsa... men gör det aldrig! Sen vi fick barn för snart sex år sedan så är det inget jag prioriterar. Men jag gillar din rubrik, för jag tänker att den tiden kommer...!

  SvaraRadera
 4. Alltid varit en bokslukare, men de senaste åren har mina ögon blivit så trötta när jag hamnar i sängen så nu blir det mycket talböcker
  under promenaderna och i bilen. Men visst ligger det alltid ett par böcker på bredvid sängen, men inte
  hinner jag läsa dem i den takt jag önskar.
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 5. Just nu är läsandet inte på topp! Det går i vågor det där!
  Du ska ha en bra start på veckan!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Älskar böcker och köper alltid fler än jag hinner läsa. Under flera år var det bara kurslitteratur som gällde och då tappade jag totalt lusten gör att läsa. Är så tacksam att den kommit tillbaka. Tyvärr går det långsamt. Det är mkt som drar

  SvaraRadera
 7. Hinner inte läsa så mycket, men ibland så!
  Jag var på jobbintervju förra veckan, idag fick jag veta att jag fick jobbet!
  Så nu är det bara löneförhandling kvar! Kanske har du några bra tips?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Jag har också svårt att hitta tid till att läsa, men det är roligt att läsa böcker när man hittar någon som trollbinder en sådär så att det är svårt att lägga undna boken :).

  Ha det så bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Ärligt talat så har jag inte läst klart en bok sedan tjejerna kom. Och jag hade alltid näsan i en bok förut... Känns som en bit jag verkligen saknar men som jag förhoppningvis kommer ha mer tid för i framtiden.

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 10. Nja, jag är periodare kan man nog säga. När jag hittar något riktigt bra, då går jag in för det till 200 %. Sen är jag helt bokfri en period innan det är dags igen :)

  Tack fina du för dina varma ord hos mig.... ♥

  Kramar
  Kicki

  SvaraRadera
 11. Så gött att ha en trave böcker på lut :)

  SvaraRadera
 12. Jag gillar att läsa men har inte den tiden jag önskade. Hinner läsa lite på tåget till och ifrån universitetet om jag inte tvingas läsa kurslitteratur då.

  SvaraRadera
 13. Är en periodare när det gäller böcker, men oftast finns den en på sängbordet .

  SvaraRadera
 14. Jag har också en hög som successivt fylls på men inget verkar bli läst ;) Undrar när den tiden kommer tillbaks.
  Kram

  SvaraRadera
 15. Hoppas det gick bra på jobbet! ;)
  Jag bara måste läsa innan jag ska sova, annars kan jag inte somna. Det värsta är om boken är Väldigt spännande så vill man ju läsa lite till och lite till så att det blir lite sent....
  Jag läser mest kriminaldeckare. Nu läser jag Jo Nesbö.
  Kramar
  Anneli

  SvaraRadera
 16. Läste Denis bok i Thailand, första boken på över tre år. Alldels underbart att få försvinna in i en helt annan värld. Blir väl en ny bok nästa resa =)
  Kram

  SvaraRadera
 17. Jag älskar att läsa! Boken av Alex Schulman är så fin!

  SvaraRadera
 18. Tyvärr finns inte tiden för att läsa böcker just nu. Blir mer på sommaren, när jag ligger på stranden o latar mig o kan inte göra så mycket mer än läsa. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 19. Älskar att läsa böcker men det finns inte riktigt tid nu utan jag läser mest under sommaren sittande ute med havet som brusande granne, Karin

  SvaraRadera