onsdag 9 januari 2013

Januaribilder

 Just nu är det ingen vintrig januari vi har, det mesta av snön har smält och det känns rätt novembergrått.   Rätt trist om ni frågar mig.. Efter en förmiddag av bilresa och flera möten tog jag kameran med mig och gick ut en promenad på lunchen idag. Kände inte för att sitta inne på kontoret eller springa i affärer som jag gör ibland. Nån som kan se vilken stad jag jobbat i idag?

Jag är noga med att ta mig ut en stund varje dag, vet av erfarenhet att resten av dagen blir så mycket lättare att klara av då. Hjärnan behöver syresättas med frisk luft men också tankar som har med annat än jobbet att göra! Guldstund en grådaskig januarionsdag!


Nu puttrar middagen på spisen och eftersom maken jobbar kväll är det jag och kidsen som ska äta. Nåt så rafflande som potatis och kotletter, ska gräva i frysen och kolla om burken med sommarens äppelmos kan vara tillbehör.

Vad gör ni - denna onsdag i januari?

12 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder, även om det är rätt grått...
  Det bästa med mitt jobb på förskolan är att man kommer ut en lång stund varje dag. Utan det klarar jag knappt av eftermiddagen.
  Idag har jag vabat med hilma som kräktes i måndags. Men idag har hon varit pigg, så vi har hunnit mycket. Slängt ut julen & sånt! :-)

  SvaraRadera
 2. Den där stunden med frisk luft varje dag är ett måste för mig oxå..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Har tyvärr inte kommit igång med mina dagliga promenader sen jag var sjuk i oktober, måste ta tag i det. Både kropp o knopp mår så mycket bättre med frisk luft o motion. Svar på din fråga hos mig. Det står Love is the new black o är gjorda av Therese Sennerholt. Ha en mysig kväll med barnen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Det blev ju riktigt fina bilder, trots vädret!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 5. Borde verkligen ta mig ut på lunchen. Vi har så dålig luft i vårt 1700-talshus på jobbet.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Det där har jag tänkt på... att ge mig ut en kvart på lunchen! Det ska jag ta tag i nu, bra att du påminde mig med ditt inlägg :-) Jättefina bilder kan man ju få till på lunchen med ser jag :-) Ett plus det också :-)

  SvaraRadera
 7. Klokt;0).
  Jag skulle lägga in nya bilder o inget funka...funderade också på att byta. Men det funkar från mobilen än så länge...alltid något, även om den är på reparation denna vecka efter att jag tappade den i Thailand. Dumt.
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Titta så fint du har fått det här!

  Igår kom det massor av snö till oss! Idag gråaste dimman! Inne i stan syns knappt snön men här 2,5 mil norr om stan ligger snön kvar! Som tur är! För det lättar upp!

  Fina bilder! Grått kan vara vackert!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Tack för orden hos mig! Klart det gråa kan vara vackert (förutomidag och i Skåne då ) men ibland kan det vara annorlunda, ge frid när man är stressad!
  Du har en härlig blogg som jag kommer fördjupa mig mer i!
  Kram
  Nettan

  SvaraRadera
 10. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att tanka energi på än att ta med kameran på promenad :)

  SvaraRadera