onsdag 17 september 2014

up-date


Är det inte en väldigt fin september i år!?
Behaglig temperatur och om eftermiddagar och kvällar går det fortfarande fint att ha dörrar och fönster öppna, det fläktar skönt.

I helgen sprang jag och tre kompisar Stockholm halvmarathon, ett roligt lopp i vår vackra huvudstad. Jag har sprungit det förut men detta var mitt sämsta lopp sett till tid och prestation. Men som jag känner det efteråt är jag glad att jag har kondition och pannben nog att springa de här halvlånga loppen, träningen inför hjälper mig att hålla kropp och själ i god form. Och man presterar ju bara så bra som man tränar för och med tanke på att jag inte tränat fullt så mycket som jag gjort tidigare är jag nöjd! Vi hade med våra respektive så en kväll ute och natt på hotell gjorde det till en riktigt fin helg!

Vet ni vad vi gör om kvällarna nu förresten? Nu när valet är över (ja, det här med inrikespolitik är ju en minst sagt stökig historia) så kan vi koppla bort debatter och intervjuer ett tag och kollar istället på Sons of Anarchy. Fem år efter alla andra känns det som. Men bra är den!

9 kommentarer:

 1. September är underbart just nu... man får njuta så länge det bara går!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Förlorad kärlek
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. September bjuder på ett fantastiskt väder!
  Heja dig vad du är bra!! Grattis!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder. Jag kan bara hålla med dig, hösten och september är underbar. Vad grym du är som springer så långt. Jag kämpar på fast mina sträckor är såååå mycket kortare. Jag fattar inte hur jag ska orka springa längre.
  Ha det bäst, kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Jag älskar september...
  Grymt jobbat på loppet även om du inte kände formen.. låter trevligt att få med sig respektive en helg!
  SoA har jag inte sett men jag fastnade i "Orange is the new black" om du har Netflix spana in... grym serie!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. September har visat sig från sin allra bästa sida så här långt! Härligt!
  Heja dej som sprang halvmaran. Även om det inte var på din bästa tid så gjorde du det. Grattis!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. September har ju hittills varit helt ljuvlig. Har som Villa Ell inte heller sett SoA men har börjat titta lite på Orange is the new black. Fast hinner knappt titta på teve. Kram.

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en härlig dag!

  Kika gärna in hos mig bland mina smycken och detaljer!

  KRAM

  SvaraRadera
 8. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvaraRadera