lördag 20 september 2014

en tur till biblioteket!

 Vilken go, solig lördag!

Förutom en rejäl garagestädning (jo faktiskt, äntligen..) och kaffe på altanen åkte vi till stadsbiblioteket som hade biblioteksdag. Massor av böcker, föreläsningar och seminarier men för oss som kommer med en fyraåring, en sjuåring och en stund också en tolvåring hängde vi mest i barnavdelningen. Det funkar det med!
Alla barn fick göra broscher. Det tyckte Edith var roligt, hon fick ihop fyra stycken innan hon var nöjd!
 I Linköping ligger stadsbiblioteket bara ett stenkast från domkyrkan.

Hej hopp, lördag kväll och vi är hemma och har det lugnt. Nu sover barnen och vi laddar för ett dubbelavsnitt av Sons of Anarchy - snacka om att vi är fast!

3 kommentarer:

 1. Va mysigt med tur till biblioteket, kom ihåg när mina var små och man åkte dit med jämna mellanrum, och avslutade besöket med lite fika i cafet på biblioteket.....:-)....men det är mååånga år sedan. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Förlorad kärlek
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

  SvaraRadera