måndag 30 juni 2014

semestermåndag!

Just nu kan utlandsresor och resor till västkust och östkust vänta.. Det är så skönt att strosa runt hemma och ta dagen som den kommer just nu, inga som helst tider att passa eller inbokade aktiviteter  denna semestervecka. Mår så bra av detta, att inte ha så värst noga koll på klockan utan fixa mat för att magen kurrar helt enkelt.. 

Herman har gjort båtar hemma hos Hugo idag och dessa tog de med till ån ikväll för att testa flytkraften på. De höll kan jag säga och det var stolta sjuåringar som visade sina båtar. 

 Edith som är en riktigt omtänksam liten tjej, hon är så glad att ha familjeflocken omkring sig hemma. Hon är nog den av oss som  har det största behovet av att samla sina nära runt sig. Hela tiden. Mycket. Ta hand om.
Fixar, trixar, cyklar och vill gärna ha sällskap till lekparken för att göra det hon gillar allra mest. Gunga!

7 kommentarer:

 1. Vilka underbara båtar! Ja visst är det fantastiskt skönt å slippa tänka på klockan och bara göra det som faller en in. Det är det som är semester på riktigt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Just sånär semesterlunk är så härligt... självklart varvat med lite inbokade reso och små aktiviteter. Men att bara vara, det är fint det!
  Önskar dej en härlig dag!

  SvaraRadera
 3. Härligt med semester och bara få vara nära sina kära. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Ja den där semesterlunken är så härlig! Vilka fina båtar de gjort :), förstår de var nöjda med dem.
  Och visst är det väl skönt när hela flocken är samlad, det känns tryggt då.
  Ha det toppen! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Åh så mysigt. Jag minns när vi byggde båtar med våra pojkar då de var små. Sara, du har så rätt, det doftar underbart av lavendeln. Ha det bäst och njut av här och nu. Kram kristina

  SvaraRadera