lördag 7 juni 2014

datastrul

Det är tyst här periodvis just nu. Inte av olust att vare sig fota eller skriva utan mer på grund av en dator som inte vill ladda utan ofta ställer sig urladdad trots att laddaren och sladden sitter i. Datorn är ”bara” drygt fyra år och jag hoppas verkligen att det är en sån enkel sak som att skaffa en ny laddare som är lösningen på problemet. För att köpa en ny dator känns som en trist och onödig investering just nu.

Vi mår bra i alla fall! Firade nationaldag med kompisar och ska ut med båten imorgon. Det drar ihop sig till semester och det drar ihop sig till bröllopsfest i Karlskrona. Mycket roligt på gång helt enkelt. Idag är det lördag och vi har suttit länge vid frukostbordet med tidning och kaffe, skön start på dagen som annars kommer bjuda på sjuårskalas och en tur till blågula varuhuset för att köpa en stor ram och en lerkruka.

Hoppas ni alla har det fint denna nationaldags- och långhelg!

11 kommentarer:

 1. Skönt att höra att ni mår bra. Mindre kul att höra att du har datorstrul. Hoppas det är en enkel lösning.
  Jag hoppas ni får ett kul kalas.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. mannen är iväg på jobb hela helgen och jag & barnen har en sådan där fixa-allt-dag. Måla, städa, handla, klippa gräs och se till att de håller någotsånär sams. Och så äta lite emellanåt :-)
  Lycka till med dina planer!

  SvaraRadera
 3. Kul o få se dig här! Datastrul är inte kul! Lycka till med kalas!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 4. Datastrul är inte kul....jag hade också det med en dator som bara är 4 månader....men det visade sej att man måste uppdatera datorn...vi trodde att det skötte sej själv.....önskar dej en fortsatt trevlig helg!!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Trist när datorn strular. Det är sånt som bara ska fungera. Jag räknar också ner till semestern. Härliga tider nu. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Datorer ska bara funka, jag har oxå en som laddar ur nästan direkt utan sladd. Säkert dags att skaffa ny snart;(
  Fin vecka till dig, kram

  SvaraRadera
 7. Mycket roligt att se fram emot. Hoppas datorn skärper till sig också. Kram.

  SvaraRadera
 8. Min dator är inte heller i sin bästa form och jag tycker inte heller att det vore en kul investering...

  Underbar bukett! Kram jenny

  SvaraRadera
 9. Hoppas datorn blir bättre snart - vi har samma problem här hemma, så nu får det bli lånedator ett tag.

  Njut av sommaren :)

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 10. Hoppas datorn piggar på sig så du snart är tillbaka. Kram Åse

  SvaraRadera
 11. Hoppas datorn vaknar till liv. Under tiden kan du ju blogga via mobilen. Går fortare och så har du ju med dig mobilen var du än är.
  Då tar det ingen tid från barnen (du gör det när de leker som bäst) och du kan umgås med ungarna när de som allra bäst behöver det.
  Egen tid går till att inte blogga utan göra annat kul. Kolla upp appen BLOGGER som är gratis. Jag använder den vilket gör att jag bloggar när jag gör vissa saker istället för att vänta.
  KRAM

  SvaraRadera