tisdag 1 juli 2014

visit västervik

 Det är nog tio år sedan jag var vid Gränsö slott i Västervik senast. Den gången var jag och några kompisar på konsert och såg Återtåget med Gyllene Tider. Gå och Fiska! Den gången var det många tusen som såg Per Gessle o co så att återse stället idag, en regnig julidag, var förstås en annan känsla!

Men nånstans så lämpar sig väl slottsmiljöer för lite lugnare aktiviteter så att ta en fika med familjen, strosa i trädgården och se in emot Västerviks lilla centrum kändes helt lagom idag! Vi upptäckte också att det finns ett spa i slottsområdet med hotellövernattning så det ska vi komma ihåg, till den gången vi åker nånstans på tu man hand.


Älskar sånt här, att hälla upp kaffe i blommiga koppar på fat..

Kan helt enkelt konstatera att Västervik är en väldigt mysig stad! Slott, liten mysig stadskärna och för barnen möjlighet till utomhusbad. En bra start på juli!

6 kommentarer:

 1. Västervik är verkligen fint. Min J bodde där några år när han spelade hockey, så vi har varit där lite och hälsat på hans vänner några gånger. Bra att lägga på minnet när man hittar små smultronställen för amtida planer.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Mysigt ställe ;-)
  Jag håller med det är så gott att dricka kaffe ur en riktigt kopp med fat...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Västervik är vår sommarstad. Vår stuga ligger mellan Västervik och Orskarshamn. Hoppas ni får en fortsatt skön semester.

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt ställe!
  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Det är så fint där! Jag har vänner som bor längst ute på gränsö. Där har vi bott flera gånger! Saknat!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 6. Åh,så mysigt ...
  /Kram

  SvaraRadera