måndag 28 april 2014

ljuva aprilkväll

 Det är rätt mycket nu.. Långa dagar på jobbet och mycket att göra. Behöver fokus och koncentration för att få ihop vardagen. Familjen. Jobbet. Livet. Det viktigaste i livet är ju ändå inte jobbet utan det är familjen så de stunderna jag haft sedan sist har jag helt och fullt ägnat åt dem. Inte så mycket blogg:-)

Efter förra veckans roadtrip startade jag upp den här veckan med en dagsresa till Eskilstuna men bara över dan, strax innan fem svängde jag upp på uppfarten hemma och har fått tillbringa kvällen hemma. Blåsandes såpbubblor.

Ljuva ljuva kvällar som gör det möjligt att vara ute ända tills det i princip är dags att krypa ner under täcket och ta kvällen!10 kommentarer:

 1. Jag tycker så mycket om såpbubblor! Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder. Klart familjen ska gå först. Det går så fort sedan är barnen helt plötsligt vuxna. Man undrar hur fort det har kunnat gå. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ja ibland blir det fullt upp och familjen går ju såklart först. Härliga bilder du bjuder på! Tack för det vackra ljuset, jag tänder det varje kväll. Ja om vi bodde närmare varandra så skulle jag gärna vilja ha fotvård och du skulle få massage :)
  Ha en härlig dag!
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 4. Detta eviga pusslande och trixande! Då
  Kan det vara skönt med en kväll att blåsa såpbubblor!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder....mysigt med såpbubblor....tänk att nästan alla barn gillar dom ;))
  Ha en trevlig Valborg!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Ja, precis så ska det vara. Livet går före allt och jobbet är bara ett jobb.
  Massor kramar till dig fina vän och jag önskar dig en fin Valborg.

  SvaraRadera
 7. Håller helt med, livet går före :) Hoppas du mår fint, kramen

  SvaraRadera
 8. Familjen går så klart alltid först.
  Vilka små godingar du har :)

  Ha det fint !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Känner igen känslan alltför väl. Fullt fokus på jobbet och fullt fokus på familjen när man kommer hem. Fullt upp på alla plan liksom! Hörde att du varit på fest med min kollega Malin. Hon tyckte att du och jag var lika varandra! Det tar jag som en stor komplimang! Kram!!

  SvaraRadera
 10. Ibland blir det mycket och då är det viktigt med små andningshål. Själv har jag fullt upp med examensarbetet så då får bloggen stå tillbaka en hel del. Kram - och ta hand om dig.

  SvaraRadera