fredag 4 april 2014

dags för helg!

En lugn fredagskväll går mot sitt slut. Tre barn i huset, en man som testat grillen, lite nötter och ett glas vin. Ja, där har ni konceptet i all sin enkelhet. Kräver verkligen inte mer än så efter en veckas jobb.

Det är vår ute nu, jag fattar det kanske först ordentligt när det är ljust så himla länge om kvällen och när det går att stoppa ner små tussilagos i en äggkopp. När barnen får pilla ner fröer i jordkapslar som ska stå i lilla växthuset och när vi inser att det är påsk om bara två veckor. Sopbilen kom igår och sopade gator och trottoarer rena från grus, det är helt rensopat på bil- och cykelvägar nu!

Kanske får jag ett ryck i helgen och tar och putsar några fönster, eller kanske inte. Jag skulle hellre se en tvåmetare på ett sånt uppdrag men jag vet inte om vi helt delar uppfattning om arbetsfördelning på den punkten. Vi får se..

Men jag vet att vi har en ledig helg framför oss. Med eller utan fönsterputs. Så skönt!

14 kommentarer:

 1. Fint med tussilago...verkligen vår !!!......kanske vi får snö på måndag...sååå tråkigt....men det är bara att gilla läget....man får se det från den ljusa sidan, hehe.....trevlig helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Vi njuter nu i helgen tycker jag för nästa vecka ska det regna.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Härligt med en ledig helg. Tussilago. Så fina. Det är vår det. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Underbart både med helg och vår! Har också haft funderingar på det där med att putsa fönster. Det skulle verkligen behövas men, nej det blåser nog lite för kallt idag ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Så härligt när man upptäcker fler och fler vårtecken. Ljuset är såå behövligt känner jag. :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 6. Jag har fått ett ryck med att sätta på en tvättmaskin!

  Solen skiner och jag älskar din tussilagobukett!

  KRAM o Trevlig Helg! Anna

  SvaraRadera
 7. Hoppas på bättre väder imorgon då jag ska ut o fota....mycket om bara den här förkylningen ger med sig. En underbar tussilagobukett som andas såå mycket sol o värme. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Wow, vilken bild! Den skulle jag vilja förstora upp och ha på väggen. Älskar den!

  KRAM och trevlig helg xx

  SvaraRadera
 9. Här hänger regnet i luften idag. Vi ska på dotterns dansuppvisning och hon kan danserna perfekt säger hon, ha ha, härligt med självförtroende så länge det varar...
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 10. Åhh vilken fin bild. som solsken i en burk!

  Kram

  SvaraRadera
 11. Så skönt med en ledig helg som inleddes av lite vin. Önskar jag kunde säga detsamma om min, men den var allt annat än lugn ;) kram.

  SvaraRadera
 12. Vackra! Hoppas helgen varit bra.

  Kram N

  SvaraRadera
 13. underbara vårtecken... och jag putsade mina fönster häromdagen, trevligt att äntligen kunna se ut!

  SvaraRadera
 14. Hoppas att du fick en fin helg med eller utan rena föster! Jag tycker det är aptråkigt! Om det inte regnar så tänkte jag ta några nu till helgen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera