måndag 10 juni 2013

filmiddag

Med maken i främmande land, barnen hos farmor och farfar högre upp i Sverige, jag på väg på tre dagars tjänsteresa - då passar det bra med en rejäl tallrik fil till middag. Inte så illa ändå, att snabbt bli mätt och ägna kvällen åt annat än att fixa med mat! Själva skålen är från Coop (ni kommer ihåg Blåvitt?), innehållet i skålen är 3-% fil, Paulúns flingor, sötmandel, några russin och lite Stevia för smakens skull.

Idag har jag jobbat länge, snabbträffat en kompis på lunchen, sprungit tio skogskilometer i den mest underbara försommarkväll och ska nu vattna husets alla blommor. Sen, är det nog dags att lägga huvudet på kudden för imorgon ringer klockan så där tidigt igen..

Ha en fin kväll!

8 kommentarer:

 1. Ojoj så jag missat under min semester! Underbart att läsa ikapp! Ni har haft en härlig vecka med mycket lek och skratt ser jag!

  SvaraRadera
 2. Mmmm....ser gott ut!! Fin dag du haft.

  Stor kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Tur du inte är ensam oftare, eller om jag var ensam skulle det vara tråkigt att laga mat varje dag, men vad tråkigt att äta fil varje kväll.
  Här går det trögt med träningen, hittar alltid på en ursäkt för att slippa!
  Kram helena

  SvaraRadera
 4. Lyxigt att bara behöva tänka på sig själv till middag :)
  SV: Nä, gräslöken är inte oönskad... men blommorna fick jag veta som barn var det... nu undrar jag varför? Säger som du... det är ju bara sååå gott!

  ha en fin dag.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Ibland är det gott att bara äta något snabbt å enkelt. Min favorit är Pauluns Granola kakao.... perfekt ihop med lite bär å grekisk yoghurt.
  Ha en fin vecka, kram

  SvaraRadera
 6. Det är riktig nostalgi i den skålen :) Och innehållet er gott ut. Vad är det i flingorna? Du äter väl LCHF, så då blir jag nyfiken :)

  SvaraRadera
 7. Filmiddag funkar hur bra som helst vid sådana tillfällen :)Hoppas att du får det bra på din tjänsteresa.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Filmiddag ser inte ut att vara det sämsta ;)
  Hoppas du har det bra i Sthlm.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera