lördag 16 mars 2013

godmorgon lördag..

Ett drag den här lilla damen ärvt av mig är att omedelbart som ögonen slås upp på morgonen och man hinner tänka sin första tanke, då ska man gå UPP!!! Inget ligga och dra sig, inte på lördagar heller. Helt onödigt. Trots att hon fick kolla fram till första reklamen i Gladiatorerna igår så vaknade hon redan före klockan sex idag. Suck, kändes som just då eftersom jag själv inte öppnat ögonen och tänkt en enda vettig tanke men OK, känns det nu när jag är uppe och inser att vi har en lång ledig helg framför oss! Tvåmetarn får dra sig nån timme till sen laddar vi för lördagsfrukost!

Önskar alla som tittar in här, en Riktigt Fin Helg!

13 kommentarer:

 1. Jag är likadan, jag kan inte heller ligga kvar när jag har öppnat ögonen. Varför ska jag ligga där och glo upp i taket. ;)

  Önskar dig en trevlig lördag!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Äntligen kan gideon tänka sej att sitta och titta på film själv på morgnarna. Skönt, för vi andra tre i huset vill definitivt ligga och dra oss!
  Skönt med hela helgen framför, önskar dej en fin sådan!

  SvaraRadera
 3. Jag är inte allas sådan utan jag kan nog ligga kvar ett tag. Likaså mina barn och framför allat 17-åringen, men det kanske inte är så konstigt. Anna är nog lite mer morgonpigg, men hon går upp själv nu och tittar på tv. Sambon där emot är in motsatser. Han är kvällstrött och väldigt morgonpigg ;)
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 4. Samma här... Uppe och hoppar med en gång! Halv sex ville Noah starta dagen... Ok man är lite trött men men nu har man ju hunnit en bit i att rensa garaget!

  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kan inte heller ligga och dra mig är man vaken kan man lika väl stiga upp. Vilken sötnos på bilden. Ha en härlig lördag.

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Trodde ett tag att jag tappat bort sig sedan du bytt bloggadress men idag letade jag allt reda på dig;) Våra 2 barn har båda varit otroligt morgonpigga när de var ungre, kan säga att det ändrar sig fort....nu får man vara otroligt tacksam om de är uppe före kl.10 (he, he då är det jag som väckt dem;) Ha en fin helg/Kram Lussan

  SvaraRadera
 7. Ett drag som även Virus ärvt av er då tydligen för inte har han fått det av mig!!! 5.48 kom han upp imorse. Själv vaknade jag vettskrämd och trodde jag försovit mig! Vi smög ner till soffan i tron om att resten av familjen skulle sovs vidare... Kl 7 var vi samlade och dagen börjar!
  Hälsa och krama!

  SvaraRadera
 8. Det där känner jag igen, det har gått över :)Fördelen är att man får en låååång lördag.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 9. Sötisen!!

  Önskar att jag var lika morgonpigg! Är så trött på morgnarna! Känns lite orättvist! Men på helgerna är det ju skönt att få dra sig! Snart blir hon stor och kan pyssla med sig själv på morgonen.

  Fin helg till dig också! KRAM Anna

  SvaraRadera
 10. Önskar dig också en fin helg1

  Kram Lena

  SvaraRadera
 11. Haha jag skulle behöva få lite av det där morgonpigga ;) Jag kan snooza hur länge som helst...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 12. Hihi, jag känner igen det där ;)

  Hoppas ni haft en skön helg!!!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 13. Hjälp, jag är den där som snoozar i en hel evighet innan jag tar mig upp. Du hade blivit galen på mig! :)

  SvaraRadera