torsdag 11 juli 2013

lite om semester som delas upp


Idag har jag jobbat näst sista dagen innan en veckas semester. Det känns i kropp och själ nu, att jag längtar efter ledigt och massor av ofylld tid tillsammans med barnen. 

I år är min semester väldigt uppdelad och det som kändes som ett bra alternativ när jag la semestern känns just nu rätt tungt eftersom så många, många, många har ledigt och njuter av sommaren. Men men, jag njuter till fullo av ljuset och värmen även att jag tillbringar en del tid i juli på kontoret och har hjälp av mamma att ta hand om de små. 

Jag tar en vecka nu och sen spar jag de två till tre sista lediga veckorna tills dess att tvåmetaren kommer hem från sandlandet. Då väntar längre ledig tid tillsammans och det är också något att se fram emot!

11 kommentarer:

 1. Du har ju något fantastiskt att se fram emot även om jag förstår att du vill vara ledig nu också
  Söt du är, du är varmt välkomen på spinning när du vill och har tid!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha. Och här fick jag svaret på min fråga som jag ställde efter din kommentar på min blogg. Du inväntar tvåmetersmannen. Så klart. Ha en skön semester. Jättefina bilder

  SvaraRadera
 3. såklart att du behöver lite ledigt... och även om det är surt just nu att inte vara långledig så kommer ni ju att få det underbart när ni är lediga alla tillsammans senare! Önskar dej en härlig start på semestern. Snart så...

  SvaraRadera
 4. Fina bilder!

  skönt ändå med en veckas ledighet och så skönt att ha mer ledighet att se fram emot, tillsammans med dina kära.

  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Ibland får det bli så. Har gjort likadant några gånger och det är inte helt tokigt faktiskt..
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Det känns säkert tungt nu när alla pratar semester men tänk vad du och barnen ska ta igen sen med mannen, du har klart gjort helt rätt denna sommaren att få ledigheten sen...
  Ha en skön fredag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Ang träningen..
  Jag blir lite mer taggad att följa något inför ett looo även om jag kommer att välja cykel någon gång också men jag kom ihåg att du skrev om att du tränat 20v inför Gbg varvet, var det något "schema" eller startade du 20v innan för att kroppen skulle komma igång och få känna på längre lopp??
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Du har det roliga att se fram emot. Väl värt att vänta på. Du är så inspirerande med dinträning! Kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Du har ditt goda framför dig... du får se det så. Njuuuut!

  SvaraRadera
 10. Den som spar han har! Så försöker jag tänka i alla fall, eftersom jag inte heller har semester än.

  Kram Kram
  Malin

  SvaraRadera
 11. Skönt ändå att ha semestern att se framemot. Min ledighet är slut om en vecka och då kommer jag nog att fundera över hur klokt det var att ha tidig semester. Lär väl sitta själv på jobb då ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera