lördag 2 februari 2013

egodag

 Jag tassar runt här hemma alldeles själv. Hör på den; alldeles själv.. Raggsockar, en kopp kaffe och skönaste fleecetröjan. För mig som all ledig tid omger mig med familj och vänner och på jobbet också omges av människor är det stor skillnad på att tassa runt och lyssna på väggklockan. Men skönt, lite som balsam för öronen faktiskt.

Sedan länge är jag bjuden på tjejfest till Elin ikväll, vi är ett gäng på 5-6 tjejer som ska ses och äta middag och ha kul ihop. Ser mycket fram emot det och gjorde valet att hänga med medan tvåmetarn tog blondisarna med sig för att fira barnens kusin som fyller år nu i helgen. Så, detta är anledningen till egodagen de luxe!

Morgonen började med en 12 kilometers löptur längs ån, det är det första passet över en mil som ingår i träningen för Göteborgsvarvet. Löpningen kändes bra och det är en himla skillnad nu när det går att springa på is- och snöfria vägar! Fyra minusgrader är en behaglig löptemperatur tycker jag, lagom kallt så man måste hålla tempot uppe men ändå såpass ”varmt” att man blir svettig.
 Nu hör ni ni, ska jag fixa mig inför kvällens middag och letar i datorn upp ett par bilder jag tagit tidigare, det första på armbandet från Lottas Design och den sista på lite gott jag bjöd på när delar av detta tjejgäng var hemma hos mig förra våren. Är lite av av min känsla inför kvällen:-) Jag tror inte att vi kommer att kolla #mello men det kanske ni andra gör? Eller reprisen imorgon förmiddag?

Hur som! Ha en fin lördagskväll!

13 kommentarer:

  1. Härligt med lite ego, det behöver man verkligen ibland! Önskar dig en riktigt härlig kväll med goda vänner. Jag ska strax oxå träffa en fin vän.

    Läste att det var löpningens dag idag, apropå att du var ute och sprang. Hejja på med träningen inför loppet. Det kommer säkert att gå alldeles lysande.

    Lördagskram från mig
    Veronica

    SvaraRadera
  2. Så duktig du är med din löpning!! Ska man springa Göteborgsvarvet så behöver man ju vara noga med sin träning... jag bara tänker på den varma dagen då jag sprang loppet... hemskt! Då föredrar jag fyra minusgrader! Härligt med lite avkoppling och bara umgås ett gäng tjejer!! Ha det riktigt kul!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig dag hoppas att kvällen blir super duper trevlig, kram

    SvaraRadera
  4. egotid är fantastiskt... önskar dej en härlig kväll fina du!

    SvaraRadera
  5. Vilken söt mugg!!
    Har haft egodag jag med!
    Du ska ha en superkul kväll!
    KRAM Anna

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat Sara! Visst är det skönt att vara hemma alldeles själv ibland. För mig blir det inte så ofta som jag kanske skulle vilja.
    Ha det så roligt i kväll!
    Kram
    Anneli

    SvaraRadera
  7. Åh vad inspirerad jag blir av dina löprundor! Nu är jag peppad att komma ut i morgon. Vilket fint armband! Ha en riktigt trevlig tjejkväll nu! Kram Nilla

    SvaraRadera
  8. Ha en riktigt trevlig kväll hos Elin! Hon avslöjade delar av menyn när vi sågs på mitt jobb häromdagen. Det lät grymt gott! Kram och hälsa värdinnan:-)

    SvaraRadera
  9. Så skoj med en tjejkväll, och ibland kan det vara skönt att få vara helt för sig själv, fast saknaden kommer fort ;).

    Bra sprunget! Jag sprang varvet förra året men i år blir det bara tjurruset.

    Hoppas ni har en kanonkväll! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  10. Jepp, här blev det mello. Men inte var det något bra inte....lite besviken är jag allt. Eller så är jag bara trött och grinig efter jobb :)

    Hoppas att du och dina vänner har det helt toppen!

    SvaraRadera
  11. Men vad du är duktig med din löpning, tror inte jagakulle orka springa runt området ens!
    Kul med tjejfest! Tack för dina tips! Det är samma yrke, fast byte från landsting till kommun!
    Ska löneförhandla på fredag!
    Kram kram Helena

    SvaraRadera
  12. Å det där läte som en underbar lördag, lite ego tid med raggsockar och sen tjejfest *ler* mys!!!

    hoppas din söndag också blir fin.

    kram kram Malin

    SvaraRadera
  13. Hej Sara!!!

    Låter som att du hade en helt underbar dag :)!!
    Låter också härligt me löpturen.försöker också peppa mig att komma ut & springa men tycker det är så svårt när det är kallt ute.har du nåt tips :)?!

    Ska springa ett mils lopp nu i vår & har faktiskt aldrig sprungit en mil.har du några bra uppladdningstips & hur jag ska lägga upp min träning!

    Hoppas du hade en trevlig tjejmiddag igår!

    //Alexandra

    SvaraRadera